Rămâi conectat

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj), medalie de bronz la Campionatele Balcanice Under 18 | Albert Zaharia (CS Unirea Alba Iulia) – locul patru

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj), medalie de bronz la Campionatele Balcanice Under 18, Albert Zaharia (CS Unirea Alba Iulia) – locul patru

Rezultat notabil pentru atletul aiudean George Cozma (CSȘ Blaj), care a cucerit medalia de bronz în cadrul Campionatelor Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), în proba de 800 de metri, prima sa distincție într-o competiție internațională.

Este ultimul concurs înaintea Campionatelor Europene Under 18. Deși era cotat cu a patra performanță, George a demonstrat că este un luptător și a reușit să urce pe podium. Această medalie ne confirmă că pregătirea este bună și ne îndreptățește să sperăm la o comportare cât mai bună la Campionatele Europene de peste două săptămâni”, a declarat antrenoarea Cristina Man (CSȘ Blaj/ AC „Mica Romă” Blaj), vicepreședintele Federației Română de Atletism.

David George Cozma (CSȘ Blaj) a urcat pe ultima treaptă a podiumului cu rezultatul 1:55.37, fiind depășit de Benjamin Lakoseljac (1:52.51) și Ziga Brinjevec (1:54.65), ambii din Slovenia, proba având 13 competitori la start.

Albert Mario Zaharia (CS Unirea Alba Iulia, antrenor Mihaela Vlas) a terminat pe poziția a 4-a în proba de 3000 metri (ultima), cu rezultatul 9:12.95, înaintea sa situându-se Furkan Kanli (Turcia) – rezultat 8:42.41, Sergej Kostic (Serbia) – timp 8:54.91 și Robert Dumitrescu (9:06.40).

Pentru aiudeanul George Cozma urmează Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, la Banska Bystrica, cea mai importantă competiție a anului pentru elevul Cristinei Man. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Și CSU Alba Iulia atacă promovarea în Liga 2: Alin Minteuan – antrenor, Aurelian Băbuțan – director sportiv!

Dan HENEGAR

Publicat

în

ȘI CSU Alba Iulia are planuri serioase în următoarea ediție a eșalonului terț, formația din Cetatea Marii Uniri intenționând să atace, aidoma concitadinei CSM Unirea Alba Iulia, promovarea în Liga 2. Gruparea universitară a trecut în această vară prin modificări majore în toata palierele. Astfel a fost instalat ca antrneor principal Alin Minteuan, iar funcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea