Rămâi conectat

Sănătatea și natură

Un singur PAHAR CU APĂ băut dimineaţa poate face MINUNI

Alexandra Mates

Publicat

în

Un singur PAHAR CU APĂ băut dimineaţa poate face MINUNI

Dacă nu ne e sete, mulţi dintre noi uităm efectiv să bem apă, însă este bine de ştiut că un singur pahar cu apă băut dimineaţa poate face minuni. Un obicei japonez valoros spune să bei în fiecare dimineaţă, imediat după trezire, un pahar cu apă. Uimitor a fost însă că mai târziu cercetătorii au descoperit că acest obicei este un real tratament pentru multe boli. Astăzi, terapia cu apă a prins tot mai mult teren, iar paharul cu apă pe stomacul gol a devenit o indicaţie medicală.

Citește și: Este mai important CUM și CÂND BEM APA decât CÂTĂ APĂ BEM. Cele mai bune 5 momente ale zilei în care să bei apă

Specialiştii au studiat efectele paharului cu apă pe stomacul gol şi au rămas uimiţi. Aproximativ 250 ml de apă reprezintă exact cantitatea de lichid de care organismul nostru are nevoie în unele momente, cum ar fi dimineaţa imediat după trezire sau pe stomacul gol înainte de masă. Daca vom creşte această cantitate, atunci trebuie să ne alegem un singur moment din zi: dimineaţa.

Rezultatele cercetărilor efectuate iniţial în Japonia, dar apoi preluate şi de alte echipe de specialişti din întreaga lume, arată că:

 1-4 pahar cu apă dimineaţa imediat după trezire asigură o vindecare/ameliorare sigură pentru afecţiuni şi tulburări ca: durerea de cap prin deshidratare sau pe fond vascular; astmul bronsic; obezitate; hemoroizi; previne tulburările digestive precum diareea sau voma, dar ameliorează totodată şi simptomele în caz de diaree şi vomă; răceala; palpitaţii; pietre la rinichi; cistită, ficatul obosit, tulburări de vedere; gastrita; artrita; diabet; afecţiuni genitale; piele uscată sau care se descuamează uşor etc.

Citește și: Dietă cu apă! Slăbește 10 kilograme în doar 3 săptămâni

Paharul cu apă de dimineaţa – Top 5 beneficii pentru sănătate

5. Detoxifică colonul şi scade aciditatea gastrică de peste noapte.
4. Purifică sângele şi accelerează metabolismul.
3. Îmbunătăţeşte activitatea musculară şi echilibrul limfei în organism.
2. Ajută in eliminarea surplusului de kilograme! 4 pahare cu apă în fiecare dimineaţă poate duce la accelerarea metabolismului cu 40% pentru primele ore ale zilei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului

Mădălina Opriș

Publicat

în

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului O delicioasă și relaxantă ceașcă de ceai este binevenită oricând, dar mai ales pe 15 decembrie, ziua dedicată acestei băuturi, ce ocupă locul doi în lume după apă, într-un top al băuturilor consumate. Ziua internațională a ceaiului a fost marcată pentru prima dată în 2005, în India, ca urmare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea