Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, celebrată la Cugir. ,,Nunta de aur”, muzică cu Mirabela Dauer și distracție pentru toată lumea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ca în fiecare an, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice a fost marcată la Cugir de către Primărie, Centrul Cultural și Serviciul Public de Asistență Socială Cugir . Cu această ocazie, organizatorii și-au îndreptat atenţia în primul asupra cuplurilor care sărbătoresc anul acesta 50 de ani de căsnicie. Luni, începând cu ora 16.00, 12 cupluri din localitate au fost celebrat de către administrația locală în cadrul Nunții de Aur, eveniment ajuns la a 10-a ediție.

Sărbătoriții au fost așteptați în cadru festiv la Centrul Cultural unde a fost oficiată o slujbă religioasă de binecuvântare de către un sobor de patru preoţi. După acest moment, Primarul Adrian Teban şi Viceprimarul Călin Furdui au felicitat cele 12 cupluri pentru faptul că reprezintă un exemplu de devotament şi înţelepciune pentru tânăra generaţie. Sărbătoriții au primit flori, diplome şi o modestă sumă de bani, fiind invitați la finalul manifestării la un pahar de şampanie şi la programul artistic organizat la Cantina Centrului Cultural.

În această locaţie, în prezența altor 350 de persoane vârstnice, Primarul Adrian Teban le-a înmânat celor 12 cupluri câte un tablou menit să-i imortalizeze la împlinirea a 50 de ani de căsnicie. Gândurile edilului s-au întors apoi către ceilalți sărbătoriți ai zilei, pe care i-a felicitat în numele Primăriei și Consiliului Local, asigurându-i de tot respectul și întreaga considerație. Voia bună, zâmbetele şi bucuria vârstnicilor prezenţi a fost garanţia faptului că evenimentul organizat de administrația locală a fost o reuşită.

Cea mai mare surpriză a fost spectacolul oferit de Mirabela Dauer, o artistă foarte îndrăgită și reprezentativă pentru generația sărbătoriților. Atmosfera extraordinară a fost întreținută de Simi Belea și Taraful Centrului Cultural, precum și de momentul de muzică ușoară oferit de Silviu Oprișiu.

Şi pentru că a fost ziua lor, vârstnicii din Cugir au avut parte la final de tort şi şampanie oferite de organizatorii evenimentului. (C.P.)

[nggallery id=6224]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea