Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Zâmbete, bucurie și voie bună, la Școala Gimnazială ,,Singidava” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urmă cu puține zile, Școala Gimnazială ,,Singidava” Cugir a reluat activitățile din cadrul celui de-al doilea sezon al proiectului ,,O seară de poveste”, într-o atmosferă presărată cu zâmbete, bucurie, emoție și voie bună.         

elevi Cugir08Satisfacția preșcolarilor, participanți la manifestare, alături de care s-au aflat părinții sau  bunicii lor a fost oferită de personajele de poveste interpretate de elevii clasei a III- a B îndrumați de doamna învățătoare  Mihaela Codea.

Alături de elevii școlii ,,Singidava”, micuții de la grădinițele ,,Prichindel” și ,,Voinicel”, au dansat si s-au jucat împreună.  Activitatea s-a dovedit  a fi cel mai bun mod prin care prescolarii au putut face cunostinta cu școala, cu cadrele didactice care vor preda la viitoarele clase pregătitoare și anume, profesoarele:  Daniela Sinea, Sânziana Ciucur si Olivia Pașca.

,,Îi invităm pe toți preșcolarii sa participe alături de noi la următoarea ,,Seară de poveste”,  care va avea loc în săptămâna 8-12 februarie 2016”, ne-a declarat învățătoarea Mihaela Codea.

(C.P.)

[nggallery id=1564]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Proiectul „ABC pentru Succes” 2023-2024: Un an de reușite în educația pentru carieră a peste 3000 de elevi

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Proiectul „ABC pentru Succes” 2023-2024: Un an de reușite în educația pentru carieră a peste 3000 de elevi Ediția 2023-2024 a proiectului „ABC pentru succes” a ajuns la final. 62 de consilieri școlari din toată țara au desfășurat 769 de activități de educație pentru carieră cu 3181 de elevi. Activitățile au vizat autocunoașterea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea