Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Volei Cristina Pîrv Turda 3-0 | Echipa din „Mica Romă”, a treia victorie la rând

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, vicecampioana României, a învins, scor 3-0 (25-16, 25-15, 25-15), în Sala “Timotei Cipariu” în a doua partidă consecutivă în fața fanilor, pe nou-promovata ACS Volei Cristina Pîrv Turda, contând pentru runda secundă a Diviziei A1.

Ținând cont de dificultatea redusă a partidei, ce a durat 61 de minute, antrenorul Stevan Ljubičić a mizat pe o formulă alcătuită cu preponderență din voleibaliste tinere, majoritatea jucătoare autohtone.

Volei Alba Blaj are trei victorii acest debut de sezon, 3-1 la Brașov cu CSM Târgoviște, când a cucerit Supercupa României, și 3-0 cu CSM Lugoj, în prima rundă. Un examen sever va fi în etapa a 3-a, la CS Medigidia, revelația sezonului trecut, când a intrat în careul de ași și s-a calificat în cupele europene (Cupa Challenge). Bazându-se pe un lot 100 la sută autohton, trupa de la malul mării le-a înregimentat în intersezon pe Alexandra Trică și Diana Calotă (CSM Târgoviște), dar și pe Ioana Baciu și blăjeanca Ramona Rus (ex-Volei Alba Blaj)

Volei Alba Blaj: Sorina Miclăuș – 10 puncte, Victoriia Russu – 7, Andra Artin – 9, Jovana Kocić – 7, Daiana Roman – 12, Slađana Mirković două, Andreea Ispas – libero; au mai intrat Iarina Axinte – un punct, Ștefania Cheluță – 6, Jovana Cirković – două, Olga Strantzali; Gergana Dimitrova, Nađa Ninković, Milica Ivković – libero, Noemi Moldovan.

Informații și foto: Nicu GOGA (Radio Blaj)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea