Rămâi conectat

Sport

FOTO: Viitorul Noșlac intră pe harta fotbalistică a Albei | Proiect pentru un stadion nou la Căptălan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Comuna Noșlac se pregătește să pătrundă, în curând pe harta fotbalistică a Albei, planurile de dezvoltare a activității fiind în două direcții: înființarea unei echipe de fotbal, dar mai ales construirea unui stadion nou, în satul Căptălan.

Astfel, începând din luna august a anului trecut s-a înființat o echipă de fotbal, pregătită de tânărul Andrei Kupan, ce evoluează la Viitorul Vama Seacă, echipă clasată pe locul al 4-lea la finele turului în Liga 4. De altfel, între cele două comune învecinate distanța este de aroximativ 11 kilometri, iar der curând „mândria comunei Hopârta” a susținut un meci amical, cu tânăra formație Viitorul Noșlac, câștigat de oaspeți cu scorul de 8-2, experiența spunându-și cuvântul: Viitorul Vama Seacă evolueaz în campionatul AJF la Under 17.

Remarcabilă este intenția autorităților din comuna Noșlac de a edifica în viitorul apropiat, o arenă modernă, după modelul stadionului din comuna Unirea, cel „din curbă’, care în 2021, după modernizări, a găzduit finala Cupei României, faza județeană, între Voința Stremț și CS Universitatea Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea