Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Truck Tuning Art 2023: Camioanele care vor participa la festival și-au făcut apariția în cetatea din Alba Iulia. PROGRAMUL evenimentului, pe zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2023: Camioanele care vor participa la festival și-au făcut apariția în cetatea din Alba Iulia. PROGRAMUL evenimentului, pe zile

Festivalul Truck Tuning Art 2023 a adus o explozie de culoare și forță pe străzile din Alba Iulia, vineri seara, în jurul orei 18.00. Aproximativ 200 de camioane tunate au invadat cu veselie arterele principale ale orașului, călăuzindu-se către locul desfășurării evenimentului, Șanțurile Cetății Alba Carolina.

În weekendul acesta pasionații de camioane se vor bucura de experiența inegalabilă a Truck Tuning Art 2023, un spectacol impresionant al mașinilor impresionant modificate.

Unul dintre punctele de atracție ale ediției de anul acesta este prezența lui Radu Valahu, cel mai puternic român, care a acceptat cu entuziasm provocările skanderbeg de la Alba Iulia, în cadrul acestui festival dedicat camioanelor tunate, un adevărat paradis pentru pasionații de motoare puternice.

Valahu, un adevărat showman, va oferi publicului un spectacol memorabil, în timp ce va trage camioane întregi cu o ușurință uluitoare. Cu un palmares impresionant de performanțe similare, în trecut, acesta a remorcat avioane, mașini de pompieri și alte camioane, demonstrând fără doar și poate că puterea sa nu cunoaște limite.

YouTube video

Pe parcursul festivalului, participanții și vizitatorii vor avea ocazia de a vota cel mai frumos camion tunat, premiind creativitatea și munca depusă pentru a da viață acestor imense bijuterii metalice. Ca o recompensă pentru voturile lor, publicul va avea șansa de a câștiga sute de litri de combustibil și 1000 de lei pentru cel mai impresionant cadru fotografic surprins în timpul celor trei zile de desfășurare a evenimentului.

Cu atât de multe lucruri de văzut și de făcut, atmosfera va fi una incendiară și în materie de muzică. Două trupe locale, Râpa Roșie și Brothers, vor susține un concert captivant, iar DJ Cretzu se va asigura că ritmul și distracția vor fi la cote maxime.

După ce au luat cu asalt orașul, camioanele s-au instalat în Șanțurile Cetății, pregătindu-se pentru începerea festivalului. Cu atâta adrenalină în aer, Truck Tuning Art 2023 promite să fie un eveniment memorabil, care va rămâne în amintirea tuturor pasionaților de camioane și entuziaștilor de tuning auto.

YouTube video

Program Truck Tuning Fest 2023, la Alba Iulia

Vineri, 4 august

  • 14:00 – Participanții înscriși la T.T.A. 2023 vor primi mapele de concurs.
  • 15:00 – Formarea coloanei compusă din echipaje și camioane participante.

Instructaj cu privire la traseu, regulamentul festivalului și semnarea acestuia.

  • 17:00 – Coloana formată din echipajele și camioanele participante la T.T.A. 2023 se va pune în mișcare.

Traseu: Șoseaua de centură a Municipiului Alba Iulia ⇒ Bulevardul Ferdinand I ⇒ Bulevardul 6 Martie ⇒ Cartierul Cetate.

  • 18:00 – Echipajele și camioanele participante la T.T.A. 2023 vor intra în Cetatea Alba Carolina, din Municipiul Alba Iulia.

Participanții la eveniment își vor ocupa locurile în funcție de indicațiile organizatorului.

  • 22:00. „ONOR ÎN CETATE” – Echipajele și camioanele participante la T.T.A. 2023 își vor manifesta stima și considerația în fața publicului și a Cetății Alba Carolina printr-un spectacol de lumini, acompaniați de un MIX atent ales de DJ Cretzu.
  • 23:00 – Închiderea programului T.T.A. 2023, ziua I, în Cetatea Alba Carolina.

Sâmbătă, 5 august

  • 10:00 – Deschiderea programului T.T.A. 2023, ziua a II-a, în Cetatea Alba Carolina.
  • 10:30 – Echipajele și camioanele participante la T.T.A. 2023 vor fi prezentate publicului, în Cetatea Alba Carolina.

Hostestess-urile evenimentului vor distribui taloane de concurs. Publicul participant va putea câștiga sute de litri de combustibil, în urma votului exprimat.

* În intervalul orar 10:00 – 19:00 participanții înscriși la festival vor fi evaluați de un comitet specializat în arta truck tuning-ului.

  • 19:00-  RADU VALAHU VS TITANUL ȘOSELELOR.

Radu Valahu, cel mai puternic român, va oferi publicului participant la T.T.A. 2023, în Cetatea Alba Carolina, un spectacol – demonstrație de tehnică și forță în înfruntarea cu „Titanul Șoselelor”.

”PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU ADRENALINĂ MAXIMĂ!”

  • 20:00 – CONCERT RÂPA ROȘIE.
  • 21:45 – SPECTACOL T.T.A. DE LUMINI ȘI UMBRE
  • 22:00 – CONCERT BROTHERS.

Povești lirice pe ritmuri de hip-hop, cu Kafu și RimeZic, doi frați din Alba Iulia.

  • 23:00 – Închiderea programului T.T.A. 2023, ziua a II-a, în Cetatea Alba Carolina.

Duminică, 6 august

  • 10:00 – Deschiderea programului T.T.A. 2023, ziua a III-a, în Cetatea Alba Carolina.
  • 10:00 – 12:00 – Echipajele și camioanele participante la T.T.A. 2023 vor fi jurizate de un comitet specializat în arta truck tuning-ului.
  • 14:00 –  „SHOW MUST GO ON” CU RADU VALAHU

Radu Valahu revine în Cetatea Alba Carolina, în ziua a III -a a T.T.A. 2023, pentru încă un spectacol – demonstrație de putere într-o nouă confruntare cu „Titanii Șoselelor”.

Publicul participant la festivalul Truck Tuning Art va putea, ulterior, să își măsoare forța cu cel mai puternic român printr-o partidă de skanderberg.

  • 15:00 – Echipajele și camioanele înscrise la T.T.A. 2023 vor fi premiate pe categorii de concurs în funcție de jurizarea comitetului specializat în arta truck tuning-ului. Titlul onorific „Premiu de popularitate” va fi înmânat de Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Codru Pleșa.

Publicul participant, ce a optat pentru vot în urma distribuirii taloanelor, va fi premiat cu sute de litri de combustibil.

  • 17:00 – Echipajele și camioanele înscrise la T.T.A. 2023 vor începe pregătirile pentru ieșirea din Cetatea Alba Carolina, din Municipiului Alba Iulia, județ Alba, România.
  • 18:00 – Echipajele și camioanele înscrise la T.T.A. 2023 vor părăsi în coloană Cetatea Alba Carolina, din Municipiul Alba Iulia, județ Alba, România.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | În semn de iubire pentru echipa națională, un șofer din Alba a aranjat în Germania trei autocamioane în forma drapelului României, înainte de meciul cu Olanda

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | În semn de iubire pentru echipa națională, un șofer din Alba a aranjat în Germania trei autocamioane în forma drapelului României, înainte de meciul cu Olanda Un șofer din județul Alba a vrut să își arate prețuirea și susținerea pentru echipa națională a României înainte de meciul cu Olanda, din optimile EURO 2024. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea