Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO: Perechea Cosmina Tărtău și Iulian Timofte – ,,Miss și Mister Boboc” la Colegiul Național ,,David Prodan” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

balul bobocilor cugir01Cu o amânare (justificată), peste 250 de elevi ai Colegiului Naţional ”David Prodan’’ din Cugir au luat parte, joi seara, la mult-așteptatul eveniment destinat bobocilor, manifestare desfăşurată pe scena Casei de Cultură a orașului de la poalele Drăganei.

Împreună cu directoarea liceului, profesoara Ionela Cozmescu, căreia i s-au alăturat cadre didactice ale şcolii, organizatorii evenimentului, elevii claselor X- XII, sprijiniți de Consiliul elevilor, au realizat timp de aproape două ore, un spectacol de o aleasă ținută artistică.

Cele şase perechi intrate în competiție pentru titlul de ,,Miss și Mister Boboc” au avut de înfruntat pentru departajare, o serie de probe pe cât de dificile pe atât de spectaculoase. Momentele muzicale, dansul, probele pentru fete şi băieţi, cele de abilitate vocală (karaoke), probele speciale cu lingura și mingiuța, precum şi ținuta scenică a concurenţilor, s-au dovedit a fi deosebit de originale, reușind să electrizeze spectatorii. Este adevărat, că la reușita spectacolului a contribuit şi prezentarea programului făcută cu deosebită măestrie şi inspiraţie de către elevii Georgiana Bota și Darius Martin.

Juriul balulubalul bobocilor cugir34i, format din: Robert Dicu – reprezentant al Consiliului elevilor de la Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu”, precum și profesorii Colegiului ,,David Prodan”, Liliana Serafina Oargă, Claudiu Mărginean Bota, Cristina Pătroescu și Ioana Scânteie a desemnat drept câştigătoare ,,Miss şi Mister Boboc’’, perechea: Cosmina Tărtău și Iulian Timofte. A mai fost decernat şi un Premiu de popularitate pentru perchea Ioana Drăgan și Laurențiu Presecan. Locul 2 a fost adjudecat de perechea Ioana Blendea și Robert Kiss, iar locul 3 de către perechea Lorena Vaidasigan și Dan Vlaic. Pe locurile următoare s-au situate perechile: Ionela Pop- Bogdan Kromek, Denisa Lazăr – Răducu Julescu.

Premiile pentru ,,Miss și Mister Boboc” au fost oferite de un invitat de onoare la eveniment și anume de către conf. univ. dr. Ionela Gavrilă – Paven- Director Departamentul de Administrarea Afacerilor și Marketing de la Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, Facultatea de Științe Economice.

Constantin PREDESCU

[nggallery id=1632]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 IUNIE – 4 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 IUNIE – 4 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Exorcism / Exorcism: Mântuirea Avanpremiera Regia: Joshua John Miller Cu: Russell Crowe, Sam Worthington, Samantha Mathis, Adam Goldberg, David Hyde Pierce Gen Film: Thriller Durată: 98 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea