Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE Foto/Video: INCENDIU la o locuință în Șard. Intervin pompierii și SVSU Ighiu, cu două autospeciale. Cauza probabilă, un scurtcircuit la instalația de iluminat

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incendiu a izbucnit la o casă în localitatea Șard. Potrivit ISU Alba, la fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2 în cooperare cu SVSU Ighiu. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Detașamentul Alba Iulia intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și cu o ambulanță SMURD B2 în cooperare cu SVSU Ighiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit în localitatea Șard. Din fericire nu au existat victime.

https://www.youtube.com/watch?v=KeL7E2m-asI&feature=youtu.be

UPDATE: Incendiul a fost lichidat. A ars acoperișul din lemn cu învelitoare din țiglă și locuința pe aproximativ 200 mp. Au mai ars bunuri, îmbrăcăminte, mobilier, etc. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit la instalația de iluminat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea