Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Festivalul Alba Iulia Music&Film – Fanfara Transilvania a încălzit atmosfera și a pregătit publicul pentru comedia ”America, venim!”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

festival alba iulia002Cea de-a doua seară a Festivalului Alba Iulia Muzic&Film a demarat cu o combinație de ritmuri ale vechii muzici țigănești și melodii ritmate din Balcani, alături de cunoscute cântece românești, interpretate de Fanfara Transilvania din Cugir.

Grupul de 10 artiști – o familie care are muzica în sânge și o transmite din generație în generație, a ”contaminat” imediat publicul cu veselia lui și a primit meritate și îndelungate aplauze.

După concert, cei peste 1.500 de spectatori au putut urmări comedia „America, venim!”, proiectat la Alba Iulia în avanpremieră națională, cu două săptămâni înainte de a intra oficial în cinematografe. Regizorul Răzvan Săvescu, a urcat pe scena festivalului, a transmis ”Mii de pupături albaiulienilor” din partea actorilor, care nu au putut veni deoarece sunt la filmări, a urat publicului vizionare plăcută și a mărturisit că, dacă ”va auzi între timp și hohote de râs va fi super-mulțumit”.

Filmul a fost urmat, din nou de muzică, de această dată la Curtea de Vară a Palatului Principilor, unde a urcat pe scenă VRELO, o trupă din Serbia care îmbină fusion rock cu ritmuri punk și dub. Tot aici, înainte de concert, cinefilii au putut viziona pelicula ”București, unde ești?”, un film despre o revoluție care a devenit o absurditate tragică și despre oameni în același timp impulsivi și curajoși.

La sfârșitul serii amatorii de distracție au rămas la Festival Party, alături de Electroclown.

Iată ce vă oferă a treia zi de Festival:

*SÂMBĂTĂ, 6 septembrie

Latura de Vest

19.30 Concert: DIRECTIA 5
21.00 Proiectie Speciala: SUNT O BABA COMUNISTA

Palatul Principilor Open Air

20.00 Proiectie: ALFABET (Alphabet) – Film prezentat de Centrul Europe Direct Alba.

Palatul Principilor – Curtea de Vară

21.00 Teatru: „Atentie! Cad ingeri” – one woman show, cu Elena Ivanca.
22.00 Concert: Domino
23.00 Festival Party: dj Lucu Chen

Sala Ferdinand (Palatul Principilor)

16.00 Program special pentru copii: EducaTIFF
18.00 Proiectie de film: „Nuntă în ofsaid” (La gran familia espanola)

[nggallery id=2278]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | În semn de iubire pentru echipa națională, un șofer din Alba a aranjat în Germania trei autocamioane în forma drapelului României, înainte de meciul cu Olanda

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | În semn de iubire pentru echipa națională, un șofer din Alba a aranjat în Germania trei autocamioane în forma drapelului României, înainte de meciul cu Olanda Un șofer din județul Alba a vrut să își arate prețuirea și susținerea pentru echipa națională a României înainte de meciul cu Olanda, din optimile EURO 2024. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea