Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Elevi de la o școală din Alba Iulia TRAUMATIZAȚI de hingheri. Au împușcat cu tranchilizant, sub ochii lor, un cățel

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Copii plângând îngroziți de ce s-a putut întâmpla sub ochii lor – acesta este tabloul descris, miercuri, de o profesoară de la Liceul de Arte din Alba Iulia. Situația a fost generată de hingherii de la ecarisaj care, fără să țină seama că se găsesc în curtea unei școli și au ca martori niște copii, au împușcat cu tranchilizant un câine, lăsîndu-l să se prăbușească și să zacă minute bune sub ochii celor mici.

Totul s-a întâmplat în curtea școlii generale care aparține de unitatea de învățământ, iar profesoara care a sesizat cazul a spus că nu era vorba despre un câine agresiv ci, dimpotrivă, copiii s-au jucat cu el în două pauze.

Hingherii au fost chemați de un alt profesor, care a considerat că acel câine reprezintă un pericol pentru elevi, însă modul în care hingherii au rezolvat problema spune foarte multe despre lipsa de profesionalism a angajatului primăriei care a mânuit arma și care avea obligația să se asigure prima dată că acei copii sunt în siguranță, atât din punct de vedere fizic, dar și feriți de trauma psihică pe care o pot avea asistând la un asemenea ”spectacol”.

https://youtu.be/CMlO0UdFIck

Profesoara și elevii și-au exprimat speranța că acel câine va fi scos repede din ecarisaj, deoarece știu că acolo este în pericol să se îmbolnăvească sau să fie eutanasiat dacă nu-l adoptă nimeni. Micuții au spus chiar că vor să-și doneze laptele și cornurile pe care le primesc zilnic, dacă este nevoie, pentru ca acel câine să fie hrănit și, cu toții, vor încerca să-i găsească o familie, în cazul în care se stabilește că nu are deja un stapân.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului În data de 21 septembrie 2024, în municipiul Alba Iulia, s-a desfășurat „Cupa Alba Junior”, competiție sportivă unde un număr de șase tineri practicanți ai tenisului, aparținând de Tenis Club Sun, au ocupat locuri pe podiumul competițional. „Așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea