Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| „Dans” spectaculos al mașinilor Tesla, la Ciugud: „Sunt niste jucării pe roți. Start the show”

FURDUI Alexandru

Publicat

în

FOTO VIDEO| „Dans” spectaculos al mașinilor Tesla, la Ciugud: „Sunt niste jucării pe roți. Start the show”

Zeci de proprietari de autoturisme electrice din întreaga țară s-au întâlnit în dimineața zilei de sâmbătă, 14 mai, la Ciugud.

Participanții la eveniment au fost impresionați de coregrafia pusă în scenă de cele trei autoturisme Tesla Model 3, despre care unul dintre proprietari spune că sunt adevărate jucării pe roți.

„Mașinile acestea Tesla sunt niste jucării pe roți în opinia mea și ele au un mod în sistem, în care execută un fel de dans. Se numește „start the show” și ele deschid geamurile, mișcă oglinzile, deschid portbagajul. Toate mașinile Tesla au asta, unele au chestii diferite, în funcție de model”, a spus Matei Silviu pentru ziarulunirea.ro.

YouTube video

Tesla Light Show este o caracteristică care permite mașinilor să prezinte un spectacol folosind farurile, stopurile, luminile cabinei și alte lumini sincronizate cu muzica. Spectacolul este o caracteristică uimitoare pe care să o arăți dacă ai o mașină Tesla.

Electro-șezătoarile sunt organizate de administrațiile locale din Ciugud, Alba Iulia și Păuca, în parteneriat cu Grupul Electromobilitate, care reunește zeci de proprietari de mașini electrice. Electromobilitate înseamnă un proiect de promovare a mașinilor electrice ca alternativă de transport prin diferite acțiuni, dar și prin articole despre modul de funcționare și fiabilitatea acestora.

Inițiativa a fost demarată în 2018, când în România erau înregistrate doar 250 de autoturisme electrice, iar în această perioadă pe www.electromobilitate.com au fost publicate peste 1700 articole, semnate de 59 autori, majoritatea proprietari de automobile electrice. Grupul a monitorizat în acești ani mașini care au străbătut aproape 1,2 milioane de kilometri.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicolae Muntean, Tezaur Uman Viu: Meșterul iconar, unul dintre cei mai importanți ambasadori culturali ai județului Alba, în lume

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicolae Muntean, Tezaur Uman Viu: Meșterul iconar, unul dintre cei mai importanți ambasadori culturali ai județului Alba, în lume Multe s-ar putea spune despre meșterul iconar Nicolae Muntean, născut la Cunța și trăit până nu de mult la Cugir – Vinerea și multe s-ar putea povesti, domnia sa fiind în acest moment unul dintre cei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea