Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO, VIDEO. Accidentul urmat de incendiu de la Petrești: Șoferul care a lovit țeava de gaze și-a abandonat familia blocată în mașină. El fusese băut și a fost reținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Patru persoane au fost rănite, în ziua de Crăciun, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de o țeavă de gaze, accidentul fiind urmat de un incendiu. Șoferul a fugit şi şi-a lăsat copiii şi iubita blocaţi în autoturismul care risca să se aprindă. Mai mulţi martori şi-au pus vieţile în pericol pentru a ajuta victimele. Intervenţia a fost surprinsă în imagini care vă pot afecta emoţional.

Patru oameni au fost captivi în maşina care risca să se aprindă. Printre ei, şi doi copii de 9, respectiv 13 ani. La niciun metru distanţă, erau flăcări uriaşe. Iar în zonă era pericol de explozie.

Un martor a surprins intervenţia impresionantă. Până la sosirea pompierilor, mai mulţi şoferi încearcă să scoată victimele din autoturism. Iar pentru asta, și-au pus vieţile în pericol.

Poliţiştii spun că accidentul a fost provocat chiar de tatăl celor doi copii, un bărbat fără permis de conducere, care era aproape de comă alcoolică. După ce a lovit ţeava de gaze din dreptul localităţii Petreşti, a fugit pe un câmp din apropiere. Şi-a abandonat în maşină întreaga familie: copiii, iubita şi fostul cumnat.

Negrilă Dragoş, Serviciul Rutier, IPJ ALBA: Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior. În urma accidentului, a mai rezultat vătămarea corporală a altor patru persoane, pasageri în autoturism.

Bărbatul a fost reţinut 24 de ore şi este cercetat pentru patru infracţiuni. Chiar şi aşa, judecătorii au decis să-l lase în libertate.

Sursa Observator.tv

https://www.youtube.com/watch?v=qJ_exzKLQuI

https://www.youtube.com/watch?v=7F7nwoeeJ9o


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliția Română, recomandări pentru șoferi și pietoni: Condiții de ploi torențiale și vijelii

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Poliția Română, recomandări pentru șoferi și pietoni: Condiții de ploi torențiale și vijelii Având în vedere prognoza meteo, care anunță instabilitate atmosferică accentuată, ploi torențiale și vijelii în zilele viitoare, Poliția Română informează conducătorii auto și pietonii cu privire la necesitatea adoptării unei conduite preventive în trafic, în scopul reducerii riscului implicării în evenimente rutiere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea