Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: A fost inaugurată oficial prima Clinică de tomografie computerizată din Alba Iulia. Numerele de telefon la care se pot face programări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A fost inaugurată oficial prima Clinică de tomografie computerizată din Alba Iulia

Miercuri, 21 septembrie, în jurul prânzului, a fost inaugurată prima clinică de tomografie coclinica-tomografie-alba-iulia07mputerizată din Alba Iulia, situată pe strada Bucureşti nr. 16 (în curte cu Crucea Roşie Alba). Locuitorii judeţului Alba şi cei din judeţele învecinate vor putea beneficia de serviciile primului computer tomograf privat din zonă, o alternativă pentru diagnosticarea rapidă.

Alexandru Sinea, directorul Direcției de Sănătate Publică Alba, care a tăiat panglica inaugurală a declarat: ”Ne dorim ca atât sistemul privat cât și sistemul public să vină în întâmpinarea pacienților, a bolnavilor, să poată să fi deservite cu servicii de calitate cât mai multe persoane. Vă dorim să aveți un număr cât mai mare de pacienți mulțumiți”.

Ec. Anca Jucan, administratorul BSN ROM SRL Alba Iulia a mulțumit celor care au sprijinit-o în demersurile sale și celor prezenți: ”Noi am încercat să facem ce am putut mai bine, și pentru medici și pentru pacienți. Necesitatea unui CT privat în Alba Iulia era mai mult decât importantă din cauza clinica-tomografie-alba-iulia14faptului că pacienții nu aveau unde să se adreseze în afara spitalelor de stat, există liste lungi de așteptare, pacienții fiind destul de  bolnavi, aceștia sunt obligați să se deplaseze în alte județe. Așa că după 5 ani de activitate la Miercurea Ciuc am luat decizia de a ne reloca la Alba Iulia și să oferim o alternativă cetățenilor din Alba. Sperăm să avem, ca și până acum, o bună colaborare cu medicii din teritoriu.”

Adrian Dușa, directorul Crucii Roșii Alba a explicat că este vital să existe servicii medicale alternative, pentru urgențe și nu numai, arătând că în vecinătate funcționează serviciul privat de Ambulanță al Crucii Roșii, menit să completeze serviciile de stat, în relație contractuală cu CAS Alba.

Pacienţii pot suna pentru programare la investigaţii la Clinica de tomografie computerizată BSA Alba Iulia la următoarele numere de telefon: 0358/101820, 0799.948486, 0737. 393987 sau  email: [email protected]. Programările se fac în maximum 24 ore. Orarul de funcţionare este unul accesibil: luni – vineri: 8.00 – 20.00, sâmbătă: 8.00 – 14.00.

[nggallery id=2684]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea