Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Un cuplu de americani, aflați într-o excursie în jurul lumii, s-a oprit pentru a vizita și Alba Iulia! Care este următoarea destinație pentru Charlie și Liz

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Un cuplu de americani, aflați într-o excursie în jurul lumii, s-a oprit pentru a vizita și Alba Iulia! Care este următoarea destinație pentru Charlie și Liz

Centrul de Informare Turistică din Alba Iulia a anunțat, în mediul online, că o vizită specială a avut loc în orașul nostru, realizată de către doi turiști americani, veniți tocmai din Florida, SUA.

Cei doi pasionați de călătorii, Liz și Charlie Davenport, au hotărât să pornească într-un tur al lumii și au ales România ca una dintre destinațiile lor.

Cei doi aventurieri americani au decis să lase în urmă confortul casei lor din Florida pentru a explora și experimenta cultura și frumusețea lumii.

Alba Iulia a fost una dintre opririle lor, iar reprezentanții centrului de informare turistică din oraș au fost bucuroși să îi întâmpine și să îi ghideze.

Ceea ce i-a surprins pe Liz și Charlie în mod plăcut a fost faptul că țara noastră nu mai are nici o legătura cu eticheta sa strâns legată de trecutul comunist. Cuplul american urmează să își continue aventura cu o nouă destinație, Cipru, planificând să ajungă totuși acasă până de Crăciun.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE FOTO | INCENDIU de vegetație uscată în zona km 310 al autostrăzii A1: Intervin pompierii din Sebeș

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE FOTO | INCENDIU de vegetație uscată în zona km 310 al autostrăzii A1: Intervin pompierii din Sebeș Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, 17 august, în jurul orei 19.40, în zona km 310 al autostrăzii A1. Citește și: INCENDIU izbucnit la un garaj și o anexă gospodărească în Dârlești, comuna Horea: Au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea