Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Un cățeluș a fost abandonat cu orele de stăpânul său în soare, lângă un magazin din Alba. Femeie: „L-a lăsat sa moară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un cățeluș a fost abandonat cu orele de stăpânul său în soare, lângă un magazin din Alba. Femeie: „L-a lăsat sa moară”

O femeie din Alba a decis să își îndrepte atenția către un cățel abandonat, victimă a cruzimii umane. Postarea sa pe rețelele de socializare a stârnit un val de indignare și tristețe în rândul comunității locale și online.

Imaginea cățelușului legat de un stâlp în plină vară, expus soarelui arzător, și-a făcut loc în inimile celor care au citit postarea sa. Cu un mesaj simplu și emoționant – „M-am dus să văd dacă s-a întors după el. E tot acolo.

I-am luat hamul și lesa măcar să se poată mișca. Își așteaptă credincios stăpânul care l-a lăsat să moară în soare.” – femeia a adus în prim-plan drama acestui cățel nevinovat.

Într-un efort de a strânge informații despre cățeluș și stăpânul său, femeia nu s-a oprit la postare. Ea a fost în căutarea răspunsurilor și în comunitatea locală.

Menționând că animăluțul a fost găsit în apropierea unui magazin, a încercat să afle dacă cineva îl recunoaște sau are informații despre povestea lui.

Update: Într-un final, după mai bine de câteva ore de așteptat în soare, stăpâna care l-a abandonat a venit după el. Potrivit martorilor la eveniment, ar fi fost vorba despre o bătrânică cu probleme de sănătate, care l-a uitat legat de ușa magazinului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea