Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Tânăr vitezoman amendat cu 2.900 de lei după ce a gonit cu 157 km/h într-o zonă cu limită de 50. A rămas și fără permis pentru 120 de zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânăr vitezoman amendat cu 2.900 de lei după ce a gonit cu 157 km/h într-o zonă cu limită de 50. A rămas și fără permis pentru 120 de zile

Un tânăr de 21 ani, din Mureș, a fost surprins duminică 14 noiembrie 2022, conducând un autoturism, pe DJ 152 A, în localitatea Band, pe un sector de drum limitat la 50 km/h, cu o viteză de 157 km/h.

Potrivit IPJ Mureş, tânărul din Zau de Câmpie a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 2.900 de lei, fiind dispusă reţinerea permisului de conducere pentru 120 de zile.

Conducătorul auto a fost surprins cu aparatul radar în cadrul unei acţiuni desfăşurate pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, pe parcursul zilei de sâmbătă, ocazie cu care au fost aplicate amenzi de aproximativ 136.000 de lei şi au reţinut 38 de permise de conducere.

”La data de 12 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Mureș au organizat o acțiune, pe drumurile publice din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidentelor rutiere, în special a celor produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Au fost aplicate 231 de sancțiuni la OUG 195/2002r, dintre care 163 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru depășiri neregulamentare și 65 pentru alte abateri, în valoare totală de 135.810 lei.

De asemenea, în cadrul acțiunii, au fost reținute 38 de permise de conducere, dintre care 30 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru depășiri neregulamentare, 4 pentru alte abateri și 1 pentru o infracțiune de conducere fără permis,” au precizat reprezentanții IPJ Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO | Incident GRAV în comuna Avram Iancu: O fetiță de 3 ani, cu traumatisme severe, după ce a căzut de la 5 metri. Este transportată la Târgu Mureș cu elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident GRAV în comuna Avram Iancu: O fetiță de 3 ani, cu traumatisme severe, după ce a căzut de la 5 metri. Este transportată la Târgu Mureș cu elicopterul SMURD Un incident grav a avut loc joi după-masa, în comuna Avram Iancu. Un copil de doar 3 ani a suferit traumatisme severe după ce a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea