Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Strada Timotei Cipariu din Alba Iulia intră în reparații capitale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Alba Iulia anunță că strada Timotei Cipariu (fosta Pavlov) va intra în reparații capitale din această săptămână. Conform proiectului, prima etapă tehnică este înlocuirea rețelei de canalizare pe o lungime de 252 ml, simultan cu introducerea de cămine ecologice și de racord.

IMG_0583După executarea acestor lucrări de infrastructură, se va trece la modernizarea străzii utilizând mai multe componente tehnice și proceduri de execuție: canalizații tehnice, iluminat public, amenajarea de parcări longitudinale, trotuare și accese la proprietăți, zone verzi și imbrăcăminte asfaltică.

Am identificat punctul critic al acestei zone, iar acum a sosit timpul să o cosmetizăm, să-i îndepărtăm “cearcănele”. Pentru că nu vorbim doar de modernizarea fostei străzi Pavlov, ci de un proiect mai amplu ce cuprinde lucrări similare pe străzile 9 Mai și Aurel Vlaicu. În acest an vom parcurge mai multe etape de sistematizare urbană, nu o spun festiv, ci pur si simplu ca pe un lucru firesc pe care unii locuitori l-au așteptat ani de zile. Avem resurse limitate, prin urmare de multe ori, stim că așteptările întrec realizările”, a declarat primarul Mircea Hava.

Lucrările de infrastructură utilitară vor fi executate de Instalatorul S.A., iar cele de reparații capitale drumuri, de catre Florea Grup.

[nggallery id=29]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea