FOTO ȘTIREA TA: Zona Stadion din Alba Iulia – ”raiul cabalinelor”. Un alt cal lăsat liber la păscut, pe scuarul cu iarbă verde de pe trotuar

cal-la-pascut-in-orasCabalinele sunt tot mai des întâlnite pe străzile din Alba Iulia, în special în zona Stadion, unde se pare că iarba ”le priește” de minune.

Dacă în urmă cu ceva timp, șoferii au fost nevoiți să ocolească caii aflați în libertate pe mijlocul drumului, de această dată surprizele apar pentru pietoni.

ELIT

Un cititor ziarulunirea a surprins în imagini un cal lăsat liber care a ajuns să pască pe scuarul cu iarbă verde de pe trotuar, chiar în fața unui fast food aflat vizavi de Stadion.

Citiți și FOTO ȘTIREA TA: Peisaj urban de Alba Iulia. Trei cai frumoși pasc liberi pe scuarul din mijlocul drumului

Nu știm cum a ajuns calul acolo, însă cert este că reprezintă un pericol pentru trecători, și chiar și pentru șoferi, în cazul în care animalul s-ar speria și ar galopa înspre drum.

Imaginea a fost primită pe adresa redacției marți, 1 noiembrie, însoțită de mesajul „La păscut în Orașul Marii Uniri”.

Nu este prima dată când pe străzile din Alba Iulia participanții la trafic trebuie să aibă de-a face cu animale. Cai au mai fost fotografiați pe scuarul care desparte benzile de circulație de pe Bulervardul Republicii, vizavi de stația de carburanți, dar și în zona bazinului Olimpic. De asemenea, tot Bulevardul Republicii a fost locul perfect de promenadă pentru doi porci care se plimbau nestingheriți printre mașini.

Vedeți și FOTO, ȘTIREA TA: Atenție la ”obstacole”, șoferi de Alba Iulia! Patru cai frumoși pasc liberi, printre trandafiri, pe marginea drumului din fața bazinului olimpic

Citiți și Atenție la porci! Se plimbă pe un bulevard din Alba Iulia – FOTO

––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

calator 1 noiembrie 2016 at 16:55

Da, da… un SMART CITY pe CINSTE !

dolfi 1 noiembrie 2016 at 18:31

daca circuli cu bicicleta pe trotuar, ori stationezi cu masina pe trotuar, imediat vin ajutoarele de serif si-ti dau amenda. Daca un mexican oarecare isi parcheaza calu’ pe spatiu verde nu vede nimeni!

il capo 7 noiembrie 2016 at 13:30

MIRCEA TRIFU!!!!….UNDE ESTI?INTRA CABALINELE!!!!AUZI CA DE LA PDL-PNL….VIN SI DE LA BUCURESTI,CEI 20.000!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...