Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Zona Stadion din Alba Iulia – ”raiul cabalinelor”. Un alt cal lăsat liber la păscut, pe scuarul cu iarbă verde de pe trotuar

Ziarul Unirea

Publicat

în

cal-la-pascut-in-orasCabalinele sunt tot mai des întâlnite pe străzile din Alba Iulia, în special în zona Stadion, unde se pare că iarba ”le priește” de minune.

Dacă în urmă cu ceva timp, șoferii au fost nevoiți să ocolească caii aflați în libertate pe mijlocul drumului, de această dată surprizele apar pentru pietoni.

Un cititor ziarulunirea a surprins în imagini un cal lăsat liber care a ajuns să pască pe scuarul cu iarbă verde de pe trotuar, chiar în fața unui fast food aflat vizavi de Stadion.

Citiți și FOTO ȘTIREA TA: Peisaj urban de Alba Iulia. Trei cai frumoși pasc liberi pe scuarul din mijlocul drumului

Nu știm cum a ajuns calul acolo, însă cert este că reprezintă un pericol pentru trecători, și chiar și pentru șoferi, în cazul în care animalul s-ar speria și ar galopa înspre drum.

Imaginea a fost primită pe adresa redacției marți, 1 noiembrie, însoțită de mesajul „La păscut în Orașul Marii Uniri”.

Nu este prima dată când pe străzile din Alba Iulia participanții la trafic trebuie să aibă de-a face cu animale. Cai au mai fost fotografiați pe scuarul care desparte benzile de circulație de pe Bulervardul Republicii, vizavi de stația de carburanți, dar și în zona bazinului Olimpic. De asemenea, tot Bulevardul Republicii a fost locul perfect de promenadă pentru doi porci care se plimbau nestingheriți printre mașini.

Vedeți și FOTO, ȘTIREA TA: Atenție la ”obstacole”, șoferi de Alba Iulia! Patru cai frumoși pasc liberi, printre trandafiri, pe marginea drumului din fața bazinului olimpic

Citiți și Atenție la porci! Se plimbă pe un bulevard din Alba Iulia – FOTO

––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea