Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO. ȘTIREA TA: Șantier pe strada Vasile Goldiș. Lucrări de mântuială făcute de Delgaz Grid

Ziarul Unirea

Publicat

în

De luni întregi strada Vasile Goldiș și aleile dintre blocurile din zonă sunt un adevărat șantier, înlocuirea conductelor de gaz fiind o „misiune imposibilă” și anevoioasă pentru Delgaz Grid.

După cum se poate observa din pozele trimise de către un cetățean indignat pe adresa redacției ziarulunirea.ro, materialele folosite pentru reparații sunt de o calitate precară, iar lucrările lasă de dorit. Criblura care se vrea a fi un covor asfaltic se degradează pe zi ce trece, sfărâmițându-se și ieșind din gropi. Altfel spus, o lucrare de nota… 2.

Situația este cu atât mai supărătoare, având în vedere că iarna bate la ușă, iar vremea se anunță schimbătoare de săptămâna viitoare. Ploile vor face din șosele adevărate tranșee.

Dar nici vremea frumoasă nu a fost benefică pentru locuitorii din zonă, care și-au umplut mașinile de praf, arătând autorităților care se ocupă de lucrări, că praful saharian este un fenomen care există și în Alba Iulia.

Cititorul care ne-a semnalat situația inacceptabilă de pe strada Vasile Goldiș și de pe aleile adiacente, a declarat pentru Ziarul Unirea că: “În urmă cu ceva timp, un prieten care se deplasa cu mașina pe Goldiș, a făcut o pană de toată frumusețea după ce a trecut peste o groapă semnată Delgaz Grid. Umplutura pusă să astupe gropile i-a tăiat cauciucul.”

Oamenii sunt din ce în ce mai nemulțumiti de lucrările din zonă, iar traficul a devenit o corvoadă pe una dintre cele mai circulate artere din oraș.

[nggallery id=7525]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat” Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului este distrus de cei care exploatează lemne, la nici un an de la trecerea lui în administrarea comunei Șugag de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea