Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Mașina Primăriei Aiud parcată pe locul pentru persoane cu handicap din fața Prefecturii Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

parcare handicap05Locul rezervat persoanelor cu handicap din parcarea Prefecturii Alba îi atrage ca un magnet tocmai pe cei care ar trebui să cunoască și să respecte în modul cel mai strict legea.

După ce săptămâna trecută o mașină de serviciu aparținând Poliției Sibiu a fost surprinsă ocupând respectivul loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități, astăzi (luni, 3 februarie), un autoturism aparținând Primăriei Aiud a stat frumos ”la poză” cu tot cu șofer și pasager.

Aceștia discutau relaxați în autovehicul, neștiind că ”isprava” le-a fost imortalizată de un cititor care a considerat că, dacă tot au ocupat locul de parcare destinat persoanelor cu handicap, merită să fie trecuți pe lista persoanelor care au probleme… cu respectarea legislației.

[nggallery id=1077]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea