Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

FOTO: Star Pro Optimum, performanță de senzație în Italia: a câștigat Adria Summer Cup la două categorii de vârstă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Rezultate 2010: 2-1 cu Progetto Montana squadra blu; 1-1 cu Tione și 2-2 cu Juve Stabia (în grupă), 1-0 cu Progetto Montana squadra blu (semifinală), 2-0 cu Calcio Aviano (finală). Lotul: Tudor Fechete, Luca David, Raul Sibișean, Alex Matyasi, Lukas Hada, Darius Drăgan, Alex Suschevici, George Opincariu, Ilie Ampoințan, Cătălin Demean, Darius Manea, Rareș Dan, Darius Horșa, Andrei Iosif, David Ponoran, Raul Bocăniciu.

Rezultate 2013: 6-1 cu Lib. Castelsanpietro squadra verde, 4-0 cu Cittadella vis Modena (în prima grupă), 7-0 cu Sanfa squadra Bianca, 7-0 cu Virtus Mandrio squadra verde (în a doua grupă), 5-0 cu Cittadella vis Modena și 4-0 cu Persiceto squadra bianca (în turneul pentru medaliile de aur). Efectivul a fost format din Daria Sibișean, Cosmin Demean, Luca Ilcu, Albert Băcilă, Andreas Oprișa, Cosmin Potinteu, Raul Fechete, Patric Pleșa, Ianis Muntean, Răzvan Tuzeș, Gabriel Pleșa, Teofil Brumar, Robert Grădinaru.

Suntem bucuroși și extrem de fericiți să ne întoarcem acasă cu ambele trofee. Copiii merită felicitați pentru performanța obținută, mai ales ca în anul acesta au câștigat tot ce se putea câștiga, la mai toate competițiile la care au participat! Rezultate bune au și celelalte echipe din cadrul clubului nostru, care nu au venit cu noi în Italia. După un an greu, plin de încercări, pot să mă declar pe deplin mulțumit de parcursul copiilor, un număr de aproximativ 180 de copii care activează la noi la club!”, a transmis antrenorul Ciprian Selagea.

Cunoaștem seriozitatea și implicarea de la antrenamente, spiritul de sacrificiu și pasiunea cu care abordează fiecare meci, tocmai de aceea copiii aceștia minunați merită felicitați pentru tot efortul depus! De asemenea trebuie să-i felicităm și pe părinți pentru implicarea și sprijinul necondiționat acordat, căci fără ei activitatea noastră (copii/antrenori) nu ar putea fi susținută. Sunt momente unice în viață, pe care nu le vom uita niciodată, toți cei care suntem implicați în acest proiect, tocmai de aceea satisfacția și împlinirea sufletească nu se pot exprima în cuvinte! Felicitări «oameni faini» pentru isprava realizată si mult succes în etapa care va urma… Imaginile vorbesc de la sine, mândri să fim campioni pentru a 3-a oară și în altă țară”, a mai spus antrenorul albaiulian în vârstă de 33 de ani.

Prestațiile excelente de la acest turneu ale echipelor de la Star Pro Optimum (au cucerit trofeele fără eșec, la 2013 – victorii pe linie și un singur gol primit) au atras atenția organizatorilor, o serie dintre jucători fiind remarcați de căutătorii de talente. În acest context, să mai precizăm că în luna iulie grupa din 2012 condusă de Filip Morar participă la un turneu internațional în Bulgaria, la Albena.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

ACSM Codlea – CSU Alba Iulia 0-1 (0-0), studenții au marcat în minutul 90+4!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia a repurtat o victorie cu emoții, 1-0 (0-0) în deplasare cu „lanterna roșie” ACSM Codlea, golul victoriei fiind înscris în minutul 90+4 de R. Popa. Reulita fundașului a evitat un rezultat rușinos pentru universitari, care astfel au reușit să câștige primele puncte stagionale externe, cu primul gol marcat pe terenuri străine. Deși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea