Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO | Stadiul lucrărilor la sala de sport din comuna Șpring: Se lucrează la construirea etajului

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Stadiul lucrărilor la sala de sport din comuna Șpring: Se lucrează la construirea etajului

Continuă lucrările la Școala Șpring, în prezent construindu-se etajul clădirii. Construcția va avea peste 100 de locuri și va beneficia de dotări moderne pentru practicarea mai multor sporturi.

Citește și: Modernizarea și reabilitarea energetică a dispensarului uman din comuna Șpring, printr-o finanțare PNRR. Licitația de peste 900.000 de lei lansată pe SEAP

Sala de sport din comuna Șpring este realizată printr-o investiție a CNI de peste 6,5 milioane de lei și va fi dimensionată pentru suprafața sportivă – joc basket, tenis, volei, cu suprafață de gardă aferentă fiecărui sport în parte.

Terenul de sport va fi dotat cu coșuri de basket fixe, cu braț mobil, prinse de structură. De asemenea se vor pune la dispoziție suport pentru montarea fileului de tenis, volei, a porților pentru practicarea minifotbalului.

La parter, sala de sport va avea o zonă de primire, dotată cu o ușa rotativă ce va avea rolul de tampon termic.

Sala va fi dotată cu o baterie de vestiare (separate pe sexe/echipe) dotate cu dușuri și grupuri sanitare. De asemenea se vor realiza vestiare pentru profesori/ arbitrii și un cabinet de prim ajutor.

La etaj, tribuna are o capacitate de 102 persoane, este realizată din structură de beton monolit și este prevazută cu scaune individuale. De asemenea, zona de tribună va avea liber acces către un grup sanitar destinat publicului.

La etaj se vor amplasa și spațiile pentru centrala termică și centrala de ventilație și un vestiar pentru personalul de întreținere echipamente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Bani pentru elaborarea Planului Urbanistic General la Sântimbru și în alte 24 de comune din județ: Fondurile, alocate de Ministerul Dezvoltării si prin repartizarea CJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bani pentru elaborarea Planului Urbanistic General la Sântimbru și în alte 24 de comune din județ: Fondurile, alocate de Ministerul Dezvoltării si prin repartizarea CJ Alba Comuna Sântimbru va primi peste 300.000 lei pentru elaborarea Planului Urbanistic General (PUG), un document complex și esențial pentru dezvoltarea economică a unei localități. Citește și: Extinderea rețelei de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea