Rămâi conectat

Sport

FOTO| Sală de fitness la standarde europene, cu servicii multiple de agrement, în orașul Abrud

Dragoş Suciu

Publicat

în

  • O minte sănătoasă într-un corp sănătos.

Locuitorii orașului Abrudului pot beneficia de serviciile unei săli de fitness la standarde europene. Centrul “Viața Sănătoasă Abrud” și-a deschis porțile la 1 iunie 2015 și oferă, contra cost, dar la prețuri avantajoase, multiple servicii pentru entuziaști ai fitness-ului într-o sală dotată cu aparatură nouă. Pe lângă culturism și fitness se organizează cursuri de dansuri pentru miri, dansuri de societate, aerobic, zumba și pilates.

Sala de fitness Abrud01Asociația, prin intermediul acestui centru și prin evenimentele pe care intenționează să le organizeze, are în vedere să furnizeze comunității o paletă largă de servicii care să acopere o serie de nevoi existente atât din punct de vedere medical, cât și social. Pe lângă serviciile de agrement care reprezintă principala îndeletnicire a centrului, se are în vedere și tratarea, prevenirea și ameliorarea problemelor medicale prin gimnastică de recuperare. Totodată vor fi inițiate campanii de promovare a unui stil de viață sănătos și a unei alimentații echilibrate și corecte. Sala de fitness are o suprafață de 100 mp și aparatură pentru antrenarea fiecărei grupe de mușchi. Antrenamentul cu greutăți ajută la creșterea forței, a masei musculare, protejarea sănătății și eliminarea grăsimilor.

Prețurile la serviciile centrului sunt pentru toate buzunarele. Abonamentele la sală sunt între 40 și 60 de lei, fiind aplicate reduceri la abonamente de familie sau la cele pentru o durată îndelungată. Totodată, cei care doresc, contra cost, pot fi asistați pe durata întregii ședințe de un antrenor personal. Prețul unei ședințe de aerobic, zumba și pilates este de 10 lei, iar cei care își fac abonamente lunare au parte de reduceri semnificative. Obiectivul este deschis de luni până vineri, între orele 8.00 și 22.00 și sâmbătă între orele 9.00 și 16.00 și se află pe strada Republicii la nr. 7 A.

[nggallery id=903]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, eșec în primul meci de la Blaj la Campionatul European Under 18 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

România, eșec în primul meci de la Blaj la Campionatul European Under 18 la volei feminin, 0-3 cu Spania Reprezentativa României a pierdut primul meci disputat la Blaj în cadrul Campionatului European Under 18 la volei feminin. „Tricolorele” au fost învinse de Spania, scor 3-0 (31-29, 25-19, 25-14), echilibrat fiind doar primul parțial în care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea