Rămâi conectat

Sport

FOTO: România lui Stanciu și Rațiu a reușit o calificare de vis! „Tricolorii”, în optimile de finală ale EURO 2024 după ce au câștigat grupa!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

România lui Nicolae Stanciu și Andrei Rațiu, fotbaliștii din Alba, a scris istorie prin calificarea în optimile de finală ale EURO 2024.

O poveste incredibilă a României fotbalistice, care și-a regăsit identitatea și demnitatea, pierdute în ultimele decenii în mediocritate și ratări continue. „Generația de suflet” a scos iar românii în stradă, la fel ca mult iubita „Generație de aur”, la care ne raportăm ca aspirații și vise de 3 decenii.

Turneu european de vis pentru admirabilii „tricolori”, reprezentativa noastră câștigând grupa! Asta după ce au încheiat și preliminariile pe prima poziție în fața Elveției.

„Generația de suflet” a României a stârnit emoție, iar zecile de mii de suporteri români au făcut senzație în Germania, la Munchen, Koln și Frankfurt, unde „zidul galben” a impresionat de-a dreptul.

Citește și: FOTO: România, calificare de senzație în optimile de finală ale EURO 2024!!! „Generația de suflet” a scris istorie!

România lui Stanciu și Rațiu este o veritabilă poveste de dragoste, iar performanța din Germania reprezintă o pagină de istorie, un moment incredibil de prețios ce merită apreciat și povestit peste ani.

Foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, un nou transfer: portarul Darius Roman (ex-Corvinul Hunedoara)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a anunțat o nouă achiziție a acestei perioade precompetiționale: portarul hunedorean Darius Roman (18 ani), al 6-lea jucător înregimentat de „alb-negrii” Acesta a semnat un contract valabil două sezoane și vine în Cetatea Marii Uniri din postura de jucător liber de , după ce a reziliat înțelegerea cu Corvinul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea