Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Râul Mureș, populat pe raza municipiului Alba Iulia, cu 1000 de kg de crap românesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Râul Mureș a fost populat, pe raza municipiului Alba Iulia, cu 1.000 de kilograme de crap românesc, în urma unui protocol încheiat între primărie și Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Alba.

Încă o acțiune de populare cu pește a râului Mureș a fost realizată de către AJVPS Alba în colaborare cu Primăria Municipiului Alba-Iulia. 1000 de kg de crap românesc, cu exemplare cuprinse între 1,5 și 4 kg, au fost eliberate în râul Mureș.

Acțiunea de populare poate fi vizionată sâmbătă 22.12.2018, la ora 12:30, la emisiunea TV „Regatul Sălbatic”.

Reamintim că anul trecut, consilierul local al municipiului Alba Iulia Mircea Trifu a depus, în luna noiembrie, un proiect de hotărâre care prevede popularea râului Mureș cu 1.000 de sturioni (cegă), pentru care a fost necesară suma de 6.000 de lei din bugetul municipalității, proiect care a fost aprobat.

Râul a fost populat cu 1.100 de pești, care au provenit de la o pescărie autorizată din Timiș.

Exemplul a fost luat de mai mulți consilieri locali de la toate partidele, în frunte cu viceprimarul Gabriel Pleșa, care într-un gest de unitate, au inițiat acțiunea de populare în preajma Centenarului.

Sursa foto: facebook Felix-bogdan Dragomir


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Aurora Boreală a apărut pe cerul din Alba în noaptea Perseidelor: Imagini spectaculoase surprinse de un pasionat de fotografie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aurora Boreală a apărut pe cerul din Alba în noaptea Perseidelor: Imagini spectaculoase surprinse de un pasionat de fotografie Perseidele și aurora boreală au fost surprinse pe cerul de la Ciugud, duminică noaptea, de un pasionat de fotografie care a postat cadrele realizate pe pagina de Facebook. Citește și: Perseide 2024: Cea mai spectaculoasă ploaie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea