Rămâi conectat

Sport

FOTO: Rapid CFR Teiuș – Șurianu Sebeș 0-9 (0-3), scor fluviu lângă Gară | La Ocna Mureș, a șasea victorie la rând pentru Dalia Sport!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rapid Teius - Surianu Sebes 18Şurianu Sebeş a egalat scorul campionatului și a învins categoric la Teiuș, scor 9-0 (3-0).

Formația din „Arini” a repurtat cel mai categoric succes stagional, unul conturat încă de la pauză, când tabela arăta 0-3, după un meci disputat într-un singur sens. Elevii antrenorilor Mihai Manea și Raul Oargă nu și-au potolit setea de goluri, mai marcând de 6 ori în mitanul secund.

Doar 30 de minute au rezistat feroviarii, cu Georgian Costea între buturi, Rapid fiind o victimă sigură în fața unei echipe avide de ofensivă și goluri, deși nu s-a bazat pe atacanții Val. Drăgan (golgheterul care s-a căsătorit ieri) și P. Muntean.

Pentru Sebeș au înscris Coltor (30), N. Găldean (35, 86, 89), Cioboată (43, autogol), Fulea (52, 69), Cl. Marcu (63), I. Grozav (71).

*Dalia Sport Daia a dat lovitura la Ocna Mureș

Condusă cu 1-0 la Ocna Mureș, gol T. Cristea (22), formația din Daia Română a întors rezultatul învingând cu 2-1, grație reușitelor semnate de Mihălțan (38) și Mura (78). Eroul meciului a fost portarul Pojar (Dalia Sport), care a apărat la 1-1, în minutul 70, un penalty executat de Cotoară.

Trupa lui Ștefan Fogoroși este la a 6-a victorie la rând și al 8-lea meci fără eșec, răstimp în care a strâns 22 de puncte.

Amfitrionii, care acum două runde au schimbat liderul (2-1 cu Viitorul Sântimbru) au avut meciul în mână (s-au aflat în avantaj, au irosit un penalty), însă au pierdut, punându-se capăt unei serii pozitive ce cuprindea 4 victorii și o remiză.

[nggallery id=2107]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, eliminată de Olanda în optimi la EURO 2024! Respect pentru „Generația de suflet”, visul s-a sfârșit!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

România a fost eliminată brutal de Olanda în optimile de finală ale EURO 2024, dar „Generația de suflet” merită tot respectul și admirația. Visul unui turneu final de poveste s-a sfârșit în fața „portocalei mecanice”, care a învins net, cu scorul de 3-0 (1-0), reușite Gakpo (19), la o fază la care Niță a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea