Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Performanță în meserie: Vesa Daniel din Alba, locul I la Montare și reparații instalații MT și JT alături de echipă, la Trofeului Electricianului

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Performanță în meserie: Vesa Daniel din Alba, locul I la Montare și reparații instalații MT și JT alături de echipă, la Trofeului Electricianului

Electricianul Vesa Daniel, angajat la Sucursala Alba a Distribuție Energie Electrică Romania, a câștigat, alături de echipa sa, locul I la specializarea Montare și reparații instalații MT și JT (PA-PT, LEA, LES), la faza națională ”Trofeul electricianului”.

„În urmă cu 16 ani, domnul Vesa Daniel s-a alăturat echipei Sucursalei Alba a Distribuție Energie Electrică Romania, ca electrician, considerând că această meserie i se potrivește ca o mănușă. Dovadă este activitatea de zi cu zi, pe care o desfășoară cu seriozitate și profesionalism, cu dedicare și perseverență, reușind să-și aducă contribuția la rezolvarea problemelor care apar în rețele de distribuție a energiei electrice.

Dezvoltând în timp abilitatea de a empatiza cu oamenii din comunitate, domnul Vesa își petrece mare parte din timpul liber ajutând apropiații să rezolve diferitele problemele cu care se confruntă. ”Atunci când nu mai poți, trebuie să mai poți puțin”, le spune domnul Vesa tuturor celor care se află, ca și el, în slujba consumatorului. De asemenea, experiența acumulată în domeniu îi permite să își îndemne colegii aflați la început de drum să fie perseverenți și foarte atenți atunci când se află pe teren, concentrați 100% la intervențiile pe care urmează să le execute în rețelele electrice de distribuție.

Își iubește meseria atât de mult, încât încearcă să insufle această pasiune și celor 3 copii ai săi, care printre jucării au și truse de surubelnițe electroizolante.

Anul acesta, domnul Vesa a participat la faza națională a Trofeului Electricianului și a câștigat, alături de echipa sa, locul I la specializarea Montare și reparații instalații MT și JT (PA-PT, LEA, LES), bucurându-se de aprecierea colegilor și, bineînțeles, a conducerii Sucursalei Alba și a DEER. Pentru noi, familia DEER, domnul Vesa Daniel este un exemplu demn de urmat, un specialist cu care ne mândrim!”, a transmis DEER.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea