Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Nou record personal pentru George, tânărul ciclist din Apuseni: 312 kilometri pedalați în puțin peste 11 ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Nou record personal pentru George, tânărul ciclist din Apuseni: 312 kilometri pedalați în puțin peste 11 ore

George Bursuc, un tânăr pasionat de ciclism din Țara Moților, mai exact orașul Câmpeni, a reușit weekendul trecut, să stabilească un nou record personal, depășind cei 231 kilometri într-o zi de anul trecut.

Acesta a pedalat 312 kilometri, timp de aproape 11 ore, pe traseul Câmpeni – Alba Iulia – Deva – Brad – Abrud – Gârda de Sus – Bistra – Câmpeni. Timpul petrecut pe bicicletă a fost puțin 11 ore. De asemenea de la începutul lui 2023, tânărul a făcut peste 9.000 de kilometri pe bicicletă.

„Am reușit să-mi stabilesc un nou record: 312 km pedalați singur, într-o singură zi, cu 2349 elev. și timp efectiv de pedalat 11h 34 min, pe traseul Câmpeni – Alba Iulia – Deva – Brad – Abrud – Gârda de Sus – Bistra – Câmpeni.

Mi-am bătut recordul de anul trecut de 231 km într-o zi. Pe lângă asta, am trecut de 9000 km pedalați de la începutul anului și până acum, un nou record.

Garmin-ul zice că am topit peste 6000 calorii, cântarul 1.5 kg… Bine că a ieșit și asta. Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să-mi îndeplinesc încă un plan! Nivelul următor, 400 km, îl fac doar cu tovarăș așa că cine e interesat poate să dea un semn”, a transmis George.

Tânărul este pasionat de ciclism încă de când era copil și participă la concursuri atât pe MTB, cât și pe cursieră, ultimul concurs fiind prima ediție a Bistrita Bike Marathon unde s-a clasat pe locul 2 la categoria sa de vârstă și pe 25 în clasamentul general.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Jurnalist originar din Alba, fost redactor-șef Capital, dat dispărut: Poliția l-a dat în urmărire la nivel național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jurnalist originar din Alba, fost redactor-șef Capital, dat dispărut: Poliția l-a dat în urmărire la nivel național Poliţia Capitalei anunță că a fost sesizată vineri cu privire la dispariția unui bărbat care, în cursul aceleași zile, în jurul orei 10:30, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 4 și nu a mai revenit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea