Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – CSM Rm. Vâlcea 0-1 (0-1) | Primul eşec amical pentru formaţia de sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a întâlnit astăzi pe CSM Rm. Vâlcea, liderul seriei secunde din liga a 2-a, într-o partidă de verificare disputată sub Drăgana, câştigată de vizitatori cu scorul de 1-0 (1-0).Metalurgistul Cugir - CSM Rm Valcea 73

Unica reuşită a fost semnată de Luduşan (7), la o gravă eroare a portarului Dragotă, ce a scăpat mingea, păcălit de noroiul din faţa buturilor. Partida a fost una echilibrată, presărată cu ocazii mari de ambele părţi. „Era pe undeva normal să şi pierdem. Cu toate acestea a fost un meci bun, cu un efort foarte mare, în condiţiile unui teren greu. La noi s-a simţi oboseala jocului de miercuri de la Hunedoara. Au fost şi lucruri bune şi lucruri negative, pe care o să le luăm în considerare, pentru a le regla„, a precizat Călin Moldovan.

*Moment de reculegere

Înaintea startului jocului s-a păstrat un moment de reculegere în memoria lui Bogdan Medrea, fostul preşedinte al oaspeţilor, decedat la numai 44 de ani. În plus jucătorii lui Alexandru Pelici au evoluat cu banderole negre.

Echipa lui Alexandru Pelici şi-a luat astfel revanşa după înfrângerea din manşa tur, când în Zăvoi, elevii lui Călin Moldovan au câştigat cu 1-0 (1-0), graţie reuşitei lui G. Goronea.

*Revanşa lui Alex

Gruparea de sub Drăgana fusese invincibilă, până astăzi, în precedentele 6 teste al iernii, înregistrând 5 victorii şi o remiză. Următorul amical va fi miercuri, la Cluj, cu Unirea Jucu, iar sâmbătă, 27 februarie, cu Şurianu Sebeş. „Un meci bun de pregătire, împotriva unei formaţii bune, agresive, care ştiam că ne poate pune probleme. Sper ca şi la Tărlungeni să avem aceeaşi atitudine şi să plecăm cu acelaşi rezultat pozitiv. Metalurgistul are şanse reale de promovare în Liga a 2-a şi îi doresc succes lui Călin Moldovan„, a precizat ex-uniristul Alexandru Pelici.

Au evoluat echipele: *Metalurgistul: Dragotă – Bold, Letan, Petricău, Huţanu – G. Goronea, Piko, M. Neagu, Iovu – Itu, I. Radu; au mai intrat Cîrstean, Tăban, Şuteu, Chelaru, D. Preda, Afrapt (au absentat Tiut, Şt. Radu, Iovănescu, Necşulescu);

*CSM Rm. Vâlcea: D. Geantă – Pîrvulescu, I. Stoica, Dumitraşcu, Vasile, Ardean, Firţulescu, Iordache, Luduşan, C. Stoica, Ştefan; au mai intrat Fildan, Neagoe, Samson, B. Geantă, Voinea, Trabalka, Piscanu, I. Marin, Bratu (Dâlbea s-a pregătit separat).

[nggallery id=1633]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Denisa Maria Mărcuș, din Alba, învingătoare la Târnăveni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Denisa Maria Mărcuș, sportivă din județul Alba, a câștigat o competiție disputată la Târnăveni. Sportiva legitimată la clubul CSM Mediaș, la categoria copii A, s-a clasat pe primul loc la concursul de mountain bike disputat sub egida Federației Române de Ciclism. Denisa Maria este din satul Geomal și elevă în clasa a VII-a la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea