Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Maria Andrieș, elevă a Școlii de arte și meșteșuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” a obținut premiul I la Art Oradea Festival, ediția a VI-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

Maria Andrieș, elevă a Școlii de arte și meșteșuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” a obținut premiul I la Art Oradea Festival, ediția a VI-a

Maria Andrieș, elevă a Școlii de arte și meșteșuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” a obținut premiul I la Art Oradea Festival, ediția a VI-a, categoria 19-24 de ani.

,,Art Oradea Festival” îşi propune să promoveze arta interpretativă de înaltă ţinută artistică, evidenţiind progresele realizate de către cursanţi pe parcursul anilor de studiu, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, precum şi stimularea valorilor interpretative, prin producţii scenice menite să le desăvârşească actul artistic.

Citește și: Maria Hanganu, de la Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia, performanță extraordinară: Preimul I, cu nota 10, la olimpiada de Religie

Iubitorii de muzică uşoară au luat parte miercuri, 24 mai, la Filarmonica de Stat, la cea de-a VI-a ediţie a Art Oradea Festival. Pe scenă au urcat elevi ai şcolilor de artă din ţară (Arad, Alba Iulia, Zalău, Cluj-Napoca, Satu Mare, Sibiu şi Oradea) și artişti locali.

Festivalul a fost prezentat de Alin Stanciu, actor al teatrului Regina Maria, iar din juriul competiţiei au făcut parte: managerul Filarmonicii de Stat – Carmen Rus, managerul Centrului de Cultură al Judeţului Bihor – Liviu Buţiu, absolventa Şcolii de Arte „Francisc Hubic” – Elisabeta Szabo, profesoara Marinela Popa, din cadrul Şcolii de arte și meșteșuguri a CCAB şi profesoara de canto Losoncyki Andea de la Liceul de Muzică „Kodaly Zoltan” din Debrecen, Ungaria.

La finalul concursului a fost programat un concert susţinut de trupa de muzică uşoară din Oradea ,,Naty Loves Monday” şi Szabo Elisabeta.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judeţean Bihor prin Centrul de Cultură al Judeţului Bihor şi Şcoala de Arte „Francisc Hubic”.

Felicitări multe MARIA ANDRIEȘ, felicitări Centrului de Cultură al Județului Bihor pentru frumoasa organizare, instituție cu care avem o colaborare excepțională pe plan profesional și mult succes tuturor în continuare!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un nou tur de scrutin, în Duminica Rusaliilor, la Poşaga

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un nou tur de scrutin, în Duminica Rusaliilor, la Poşaga În două comune din România, dintre care una din Alba, va fi organizat un nou tur de scrutin pentru alegerea primarului, după ce, duminică, 9 iunie, a fost balotaj. Alegerile se vor repeta în ziua de Rusalii, în 23 iunie, a decis, miercuri, Biroul Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea