Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Mai multe cadre militare de la IJJ Alba, înaintate în grad de Ziua Jandarmeriei Române. S-au remarcat prin misiuni și activități de excepție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai multe cadre militare de la IJJ Alba, înaintate în grad de Ziua Jandarmeriei Române. S-au remarcat prin misiuni și activități de excepție

Astăzi, la sediul Jandarmeriei Alba a avut loc ceremonia militară cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române – 3 aprilie. Cu această ocazie mai multe cadre militare au fost înaintate în grad înainte de termen. Este vorba despre 2 ofițeri și 10 subofițeri.

Cei 174 de ani de existență a Jandarmeriei Române ne oferă ocazia de a-I mulțumi lui Dumnezeu și în același timp de-a recompensa și felicita 11 cadre militare din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu” Alba care s-au remarcat prin misiuni și activități de excepție.

Citește și: 3 aprilie – Ziua Jandarmeriei. Jandarmeria Română împlinește 174 de ani

,,O preocupare constantă a mea în calitate de Inspector Șef, a fost, este și va fi asigurarea condițiilor optime de muncă, pentru ca echipa noastră să își poată continua procesul de dezvoltare și adaptare a capabilităților acestei arme la un nivel cât mai înalt și eficient.

Astfel, trebuie să evidențiez că, în luna decembrie 2023, a fost finalizat proiectul „Creşterea eficienţei energetice a clădirii administrative a IJJ Alba”, prin care s-a reușit îmbunătăţirea spaţiului de muncă, dar și protejarea mediului înconjurător, prin implementarea de sisteme la cele mai înalte standarde.

La îndeplinirea acestui proiect, și-a adus aportul o echipă de specialiști din cadrul unității, foarte bine pregătiți, care au reușit să surmonteze cu brio obstacolele inerente ce apar în procesul de derulare a unui asemenea proiect investițional și pe care vreau să-i felicit!

Conștienți fiind că de la Dumnezeu avem parte de binecuvântări, atât personale, cât și profesionale, aceste lucrări de reabilitare au fost binecuvântate astăzi de Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Albei Iuliei, așa cum se cade la fiecare casă de creștin și căruia vreau să-I mulțumesc pentru păstorire și rugăciune,” a declarat dl. Colonel PAȘCA Tudor-Gheorghe, Inspectorul Șef al Inspectoratului de Jandarmi Avram Iancu Alba

Adresăm mulțumiri tuturor partenerilor și colaboratorilor Jandarmeriei Alba și asigurăm pe toți cetățenii că trudim zi de zi pentru a clădi împreună piatră lângă piatră la temelia siguranței acestui popor.

Felicitări tuturor !
La mulți ani Jandarmeria Română!
La mulți ani, dragi colegi!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea