Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Joi, 25 aprilie, la Alba Iulia: Expoziție eveniment Dan Crecan

Ziarul Unirea

Publicat

în

La patru ani de la regalul Crecan 60, pictorul ne face încă un dar sub forma unei noi expoziții, ce va fi vernisată joi, 25 aprilie, ora 18.00, la Galeria de artă din Alba Iulia. Un dar la înalțimea harului încredințat artistului de bunul Dumnezeu.

Talantul din parabola biblică el l-a înmulțit cu fiecare nouă lucrare adaugată unei opere care în integralitatea ei este un neîndoielnic elogiu adus Creației divine. Iar noi, în vremurile acestea bicisnice, avem nevoie ca de aer de tot ceea ce ne poate ajuta să refacem punțile cu sacrul răstignit în fiecare zi sub ochii noștri, orbiți de asaltul deșertăciunilor deghizate în străluciri de iarmaroc, fardate strident până la grotesc și totuși ademenitoare pentru sufletele pustiite prin abolirea criteriilor de valoare în mai toate spectacolele existențiale la care asistăm din ce în ce mai apatici și mai goliți de energia pe care o reclamă revenirea la normalitate. Prin normalitate întelegând o viață traită frumos, în armonie cu noi înșine și cu lumea.

Pentru a vă convinge de toate acestea, vă invităm la vernisaj. Despre expoziție și autorul ei vor vorbi pictorița Diana Țuculescu și poetul Ion Mureșan, iar artista Laura Orian va susține un recital.

Maria Lucia Munteanu

[nggallery id=7031]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața” Alin Sântea, un tânăr din Tărtăria, comuna Săliștea, a realizat primul tatuaj în urmă cu mai bine de 10 ani, folosindu-se de un aparat improvizat şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea