Rămâi conectat

Sport

FOTO: Înotătorii albaiulieni Dan Ileană și Attila Palfi (CSM Unirea), medalii la naționalele masters

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii albaiulieni Dan Ileană și Attila Palfi (CSM Unirea) au cucerit numeroase medalii la naționalele masters de la Reșița

De curând, la Reșita, s-a disputat Campionatul Național de Înot Masters, competiție la care s-au remarcat înotătorii albaiulieni Dan Ileană și Attila Palfi, legitimați la CSM Unirea Alba Iulia. La a 13-a ediția a naționalelor au fost 136 de sportivi de la 26 de cluburi din țară, cel mai vârstnic participant având 95 de ani (de la Bleumarin București).

A fost a 13-a ediție a competiției, organizatori fiind Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în parteneriat cu Primăria Reșița, Clubul Sportiv Reșița 07 și Comisia Națională Masters.

A fost un concurs frumos și greu în același timp, o bună ocazie și să concurăm împreună cu foștii adversari. Astfel, ne-am reîntâlnit cu Dragoș Coman, de 3 ori participant la Jocurile Olimpice, și Ștefan Gherghe, de două ori participant la Olimpiadă”, a transmis Dan Ileană.

Rezultate: *Dan Ileană (categoria 40-44 de ani): la 800 metri – locul întâi la open (rezultat 10.34), la 200 metri – locul întâi la vârstă și locul doi la general (2.19), la 50 metri fluture – locul trei (30 secunde), la 50 metri craul – locul doi (28 secunde), la 400 metri liber – locul întâi la categoria de vârstă și locul doi la open;

*Palfi Janos Attila (categoria 40-44 ani): la 200 metri bras – locul întâi la categorie și locul doi la open (timp 2:57.13), la 50 m bras – locul întâi la categorie (35.59), la 200 m mixt – locul doi la categorie și locul 3 la open (2:47.62), la 100 m bras – locul întâi la categorie (1:20.50).

Sportivii din Cetatea Marii Uniri au fost încurajați de pe margine de soții și copii, fiind un adevărat efort de echipă. În lotul albaiulian mai este legitimat și Radu Ileană, care nu a putut concura din motive personale. Sportivii din Cetatea Marii Uniri se antrenaează în continuare pentru traversarea Tarniței (în acest an) și Campionatul Mondal pe ape înghețate din Italia, la Lago di Molveno (Italia).

Pe această cale dorim să încurajăm cât mai mulți amatori iubitori și foști înotători să ia legătura cu noi pentru legitimare, pregătire și participare la concursurile de masters”, a mai precizat Dan Ileană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea