Rămâi conectat

Sport

FOTO: HC Zalău – HC Alba Sebeş 26-21 (14-14) | Contraperformanţa continuă, a 13-a înfrângere consecutivă a „lanternei roşii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

HC Zalau - HC Alba Sebes 7HC Alba Sebeş este în postura de bun încasator pe prima scenă a handbalului feminin autohton, „lanterna roşie” înregistrând al 13-lea insucces la rând, în deplasarea de la Zalău, pierdută cu scorul de 21-26 (14-14).

*”Un arbitraj execrabil”

Prima repriză a fost echilibrată, ambele formaţii trecând pe rând la conducere. Sebeşul a avut avantaj, 11-9, însă la pauză a fost egal 14-14. Startul reprizei secunde s-a dovedit decisiv, trupa lui Tadici marcând de trei ori consecutiv, moment determinant în economia disputei. „A fost un joc care mi l-aş dori să-l mai văd, cu atitudine şi dăruire din partea fetelor. Din păcate am avut parte de un arbitraj execrabil, o manieră cum demult nu mi-a fost dat să văd. Tadici mi-a reproşat că noi am jucat dur, însă i-am replicat că echipa sa a fost de două ori mai dură decât noi”, a comentat Seviştean Popa.

De altfel Tadici, tehnicianul gazdelor a fost iarăşi „vioara întâi”, în rol negativ, având câteva conflicte verbale aprinse cu cei de pe banca Sebeşului.

Pentru nou-promovată a fost un nou prilej în care s-a dovedit că este prea mică pentru un asemenea campionat mărginindu-se să devină echipa învinsă de toată lumea la diferenţe categorice, fiind al 8-lea eşec din 2016.

Marcatoare:  Ana Ciolan –  6 goluri,  Nicoleta Rusu – 5, Mihaela Pătulean – 3,  Nicoleta Safta, Lavinia Dobromir şi  Bianca Bogdan – câte 2, Cristina Predoi – unul; Bianca Curmenț, Ioana Petruneac (portari), Alina Șorodoc, Iulia Andrei,  Elena Mitrache, Ioana Pătuleanu, Paula Hoha, Ana Maria Dima.

 

Partida a contat pentru etapa a 21-a, iar runda următoare, HC Alba Sebeş va juca în Sala „Florin Fleşeriu” în 26 martie, cu HCM Rm. Vâlcea, sezonul întrerupându-se pentru o lună.

Foto: DIANA MIEREA, Sportul Sălajean

[nggallery id=1680]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea