Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Fiesta „alb-verde” la Alba Iulia, după ce Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat campionatul de baschet feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nebunia s-a declanșat îSepsi Sf Gheorghe campioana baschet 23n Sala Universității „1 Decembrie 1918”, după ce Sepsi Sf. Gheorghe a cucerit primul titlu din istorie la baschet feminin! Elevele lui Zoran Mikes au ajuns în culmea fericirii și s-au bucurat alături de cei peste 80 de fani, ce au declanșat fiesta!

Sala s-a colorat în „alb-verde”, iar baschetbalistele din Covasna s-a dezlănțuit, au dansat, s-au filmat cu telefoanele mobile, au cântat alături de suporteri, l-au aruncat pe Zoran Mikes în aer, s-au stropit cu șampanie, fiesta durând aproximativ 40 de minute, în prim plan aflându-se jucătoarele din USA de la Sepsi, care au făcut un adevărat show pe parchet.

Sepsi Sf Gheorghe campioana baschet 83*Annemarie Părău – momentul culminant

Punctul maxim al bucuriei a fost când Annemarie Părău (fosta jucătoare a CSU Alba Iulia) – cu o prestație impecabilă a tăiat plasa de la coș, gestul simbolic al campioanelor. Annemarie a avut o evoluţie excelentă în acest joc, cu un „double-double” (14 puncte şi 10 pase decisive)

Iar Alba Iulia a tăcut, chiar dacă a durut, în fața acestei demonstrații de forță, a unei bucurii meritate, după câștigarea eventului în acest sezon de o formație mult prea puternică decât oponentele.

Citește și: FOTO: Sepsi SIC Sf. Gheorghe – campioană la baschet feminin, după victoria de la Alba Iulia| Primul titlu cucerit de formaţia din Covasna!

Oficialii FRF, în frunte cu președintele Horea Păun au înmânat medaliile și cupele cuvenite echipelor ce au disputat finala, plus tricourile de campioni pentru Sepsi SIC, resemnarea fiind cuvântul de ordine în tabăra gazdelor.

Festivitatea de premiere a trecut, iar vizitatoarele s-au dus în zona sectorului fanilor și le-au prezentat trofeul, în uralele suporterilor Sepsi Sf Gheorghe campioana baschet 46dezlănțuiți. Fanii „alb-verzi” au invadat parchetul, s-au bucurat la maximum, amestecându-se cu favoritele, pe o jumătate de teren, cucerită de bucuria primului titlu. Au urmat selfie-urile, fotografiile, iarăși dansuri, pe fond sonor asigurat de cântecele în limba maghiară și într-o manifestare a bucuriei campioanei pe merit.

Formația din Covasna a trecut în trei meciuri de CSU Alba Iulia (al cărui antrenor Miroslav Popov are șanse să continue), în cea mai disproporționată finală a ultimilor 5 ani, singura încheiată în minimum de jocuri.

[nggallery id=1858]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea