Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: DIASPORA SE ALĂTURĂ protestatarilor împotriva poluării din Sebeş: „Suntem solidari pentru că acolo avem familiile şi casele noastre”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Diaspora se alatura protestului din Sebes04Un mic protest împotriva polării din Sebeş a avut loc, duminică, 25 ianuarie, şi în Spania. În semn de solidaritate cu ecologiştii din Sebeş, care au ieşit  în stradă  pentru a treia oară, militând împotriva poluării şi a construirii unei noi fabrici de formaldehidă la Kronospan,  familii cu copii, plecate din zona Sebeşului, s-au alăturat acestora, manifestând în grup pentru un mediu sănătos şi o viaţă fără poluare.

Cu steagul României în mâini şi mesaje precum „Stop poluare, viaţa are prioritate”, „Solidari cu Sebeşul”, „Vrem un Sebeş cu aer curat”, „Ne pasă, nDiaspora se alatura protestului din Sebes04e pasă, că e ţara noastră”, oameni din Madrid, dar şi Alcala de Henares, s-au adunat şi s-au fotografiat, pentru a arăta sebeşenilor că le sunt alături.

Familiile respective au declarat pentru ziarulunirea.ro că sunt plecaţi de mai bine de 10 ani şi că vin destul de des acasă. Ei spun că în Sebeş e casa lor şi acolo vor să se întoarcă. Aceştia au dorit să se alăture protestatarilor care au ieşit duminică în stradă la Sebeş pentru a-şi apăra oraşul de poluatori.

Citiţi şi AL TREILEA PROTEST la Sebeş, împotriva POLUĂRII. Moţii s-au alăturat ecologiştilor

„Chiar dacă suntem plecaţi, venim destul de des acasă şi tot acolo ne vom întoarce. Suntem solidari pentru că acolo avem familiile şi casele noastre”, au spus aceştia.

 

[nggallery id=2953]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate Alex Fulea, un tânăr frizer din Sebeș, alături de colegii săi din Sibiu, au tuns mai mulți copilași de la două orfelinate din Sibiu. Gestul nu s-a oprit aici, strângând cu ajutorul cliențiilor mai multe haine, jucării și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea