Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO: Daruri pentru copiii de la Centrul de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă în preajma Sărbătorilor de Paşti

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Copiii de la Centrul de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă au primit daruri cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti din partea unor oameni cu suflet mare. Aceştia s-au alăturat preotului paroh Bogdan Șalariu în campania „Bucură și tu, un copil de Paști!” şi au pregătit pentru copiii beneficiari ai centrului de zi daruri constând în încălțăminte, îmbrăcăminte și dulciuri.

„Îi mulțumesc bunului Dumnezeu și tuturor celor care sunt mereu alături de noi și ne ajută să aducem o rază de bucurie pe chipul copiilor și al vârstnicilor beneficiari ai centrului nostru de zi. La mulţumim sponsorilor: Domeniile Boieru Ciumbrud, Florida Construct, Pema Electrotehnic, Cosmin Ciucur, Cosmina Mucea, Penitenciarul Aiud-personalul administrativ şi Casa Județeană de Pensii Alba. Le dorim copiilor beneficiari, părinţilor acestora şi colaboratorilor noştri să aibă parte de Sărbători fericite”, a spus părintele Bogdan Şalariu, coordonatorul Centrului de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă.

Acest aşezământ social are ca beneficiari 25 de copii din comunitate care sunt sprijiniţi pentru a nu abandona școala, pentru a-și îmbunătăţi rezultatele şcolare și a-și forma principii şi conduite morale de viaţă. Centrul de zi funcționează printr-un parteneriat între Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Consiliul Judeţean Alba prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi Primăria Comunei Hopârta.

Biroul de Presă al Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliția Română, recomandări pentru șoferi și pietoni: Condiții de ploi torențiale și vijelii

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Poliția Română, recomandări pentru șoferi și pietoni: Condiții de ploi torențiale și vijelii Având în vedere prognoza meteo, care anunță instabilitate atmosferică accentuată, ploi torențiale și vijelii în zilele viitoare, Poliția Română informează conducătorii auto și pietonii cu privire la necesitatea adoptării unei conduite preventive în trafic, în scopul reducerii riscului implicării în evenimente rutiere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea