Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Compania IPEC Alba Iulia, producătoare de TOP de porțelan, premiată la Gala Forbes 500 Business Awards 2024

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Compania IPEC Alba Iulia, producătoare de TOP de porțelan, premiată la Gala Forbes 500 Business Awards 2024

Compania producătoare de porțelan, IPEC, din Alba Iulia a fost premiată în cadrul Galei Forbes 500 Business Awards 2024 care a avut loc în data de 17 octombrie. Gala Forbes 500 Business Awards este cel mai important eveniment de business din România.

Citește și: IPEC Alba Iulia, producător de TOP de porțelan, ia în calcul relocarea producției în afara țării. Care sunt motivele

În cadrul ediției cu numărul doisprezece, a fost premiar spiritul antreprenorial care a perseverat și a fost rezilient indiferent de provocări. Antreprenorii români au fost nevoiți să se reinventeze și să devină mai agili, mai creativi, mai întreprinzători pentru a face față schimbărilor permanente, devenind mai puternici, mai curajoși și găsind aliați și parteneri puternici.

Gala Forbes 500 Business Awards este declinată din proiectul editorial Forbes România – FORBES TOP 500 – cel mai complex proiect editorial de pe piața românească dedicat promovării mediului de afaceri românesc și cel mai bun top de business din România.

„Mulțumim Forbes Romania, pentru această distincție și pentru oportunitatea de a celebra alături de o comunitate impresionantă de lideri și antreprenori de succes”, au transmis reprezentanții IPEC Alba Iulia în mediul online.

IPEC Alba Iulia este unul dintre cei mai mari producători de farfurii de porţelan din Europa, realizând la Alba Iulia peste 1% din farfuriile din în­treaga lume. Producătorul autoh­ton a devenit trep­tat unul dintre cei mai performanţi din lume, întrucât lu­crează cu circa 350 de roboţi indus­tri­ali şi cele mai noi tehnologii de pro­ducţie. Farfuriile ajung în toată lu­mea, din Europa în Noua Zeelandă şi Australia, în SUA şi chiar în China.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

26 octombrie 2024. AVARIE a rețelei de distribuție a apei potabile din Aiud: Două străzi din municipiu, fără apă sâmbătă

Cezar Lancrajan

Publicat

în

26 octombrie 2024. AVARIE a rețelei de distribuție a apei potabile din Aiud: Două străzi din municipiu, fără apă sâmbătă SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Aiud informează beneficiarii serviciului public de alimentare cu apă potabila, că în data de 26.10.2024, s-a produs o avarie a rețelei de distribuție din municipiul Aiud pe strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea