Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Colegiul Economic din Alba Iulia şi-a luat rămas bun de la elevii de clasa a XII-a printr-o petrecere de banchet

Dragoş Suciu

Publicat

în

Zi de sărbătoare, lacrimi, emoţii şi bucurie pentru elevii de clasa a XII-a a Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia care au avut astăzi ultima întâlnire oficială. De astăzi nu vor mai auzi clopoţelul sunând pe holurile şcolii atât de îndrăgite în cei patru ani de liceu. Îmbrăcaţi elegant cu rochii de gală şi costume de firmă elevii şi profesorii şi-au luat în această seară „un bun rămas”.

Mercur Styl din Alba Iulia a fost locaţia perfectă pentru o petrecere la care tinerii au ajuns încă de la ora 19.00, au făcut ultimele fotografii în calitate de colegi, au servit o masa după care a început o petrecere unde distracţia a fost încoronată de cei patru ani petrecuţi împreună. Profesorii au fost cei mai buni prieteni cu elevii în această seară, au dansat şi au cântat împreună piese din repertoriul românesc din care nu a lipsit celebra piesă „Ani de liceu.. scumpii ani de liceu”. Deşi greul abia acum începe şi examenul de bacalaureat bate la uşă, Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” a avut un banchet de poveste prin care a arătat că cei mai frumoşi ani sunt… anii de liceu!

Cu această ocazie Ziarul Unirea le urează mult succes şi baftă la examenele vieţii. Mai multe poze pot fi văzute pe Pagina de Facebook a Ziarului Unirea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea