Rămâi conectat

Sport

FOTO: CFR Cluj a sărbătorit al 4-lea titlu consecutiv! Sărbătoarea campionilor, în „Gruia”

Dan HENEGAR

Publicat

în

„Campioana Fotbalului Românesc”, CFR Cluj a sărbătorit în stil de mare echipă al 4-lea titlu consecutiv de campioană a României și al 7-lea din istoria unui club ce domină fotbalul autohton cu autoritate.

„Campionii, campionii” a fost referenul preferat pe arena unde se dă acum ora exactă în fotbalul mioritic. Și vorbim despre o hegemonie instaurată nu demult, în condițiile în care CFR Cluj a promovat în Liga 1 în 2004, sezonul în care Unirea Alba Iulia începea al doilea său campionat în elită. Într-un meci care nu mai avea nicio importanță, CFR Cluj a învins lejer pe FCSB, scor 2-0 (1-0), goluri Gîdea (11) și Rondon (66), premițându-și luxul să rateze și un penalty prin C. Deac (75)

*Nicolae Carnat, campion cu CFR Cluj!

Din efectivul noii și vechii regine a României face parts și Nicolae Carnat, jucător originar din Mihalț, rezervă în acest meci ce a tras cortina peste o satgiune disputată sub aeințarea COVID-19, fotbalist ce și-a trecut în palmares al doilea trofeu important, după ce gruparea feroviară a luat și Supercupa României. Jucătorul de 23 de ani se alătură astfel altor jucători din Alba ce și-au trecut în palmares tricouri de campion: Cornel Țălnar, Ioan Mărginean „Limoniu” – cu Dinamo; Ovidiu Maier și Bogdan Andone cu Rapid, Mihai Mincă – cu CFR Cluj sau Nicolae Stanciu – cu FCSB.

Sunt foarte fericit pentru performanța obținută, este primul meu titlu de campion la seniori și va rămâne unul din momentele de care îmi voi aduce aminte mereu cu placere. Postura de campion mă obligă la și mai mult pe viitor, sper ca evoluțiile mele să fie tot mai bune și să  mă bucur și de alte performanțe la fel de frumoase”, a transmis tânărul jucător.

Pentru trupa din „Gruia” ultima etapă a stagiunii, meci pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, cu rivala FCSB, eterna învinsă, a fost prilejul perfect de a celebra o nouă performanță, în fața fanilor, reveniți după mai bine de un an alături de „vișinii”. De altfel elevii lui Edward Iordănescu au pătruns pe gazon purtând tricouri speciale, fiind prezentați într-un mod „NBA”, cu flăcări și fum, numele campionilor fiind scandate în repetate rânduri de un public pregătit de sărbătoare, peste 5000 de fani sărbătorind un nou sezon de vis. După fluierul de final a urmat o festivitate de premiere grandioasă.

Foto: Lucian DANCIU

[nggallery id=8167]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO | Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură Federația Română de Orientare a stabilit componența loturilor naționale care urmează să reprezinte România la două competiții internaționale de anvergură care vor avea loc în perioada imediat următoare. Astfel în perioada 14-20 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea