Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Biblioteca de Vacanță … „cu mască” de la Sebeș: Încă o poveste scrisă frumos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Biblioteca de Vacanță … „cu mască” de la Sebeș, ajunsă la cea de-a IV-a ediție, desfășurată în intervalul 22-31 iulie 2020, a oferit celor 44 de participanți, școlari și preșcolari, posibilitatea petrecerii vacanței de vară într-un mod plăcut, relaxant și educativ, îmbinând lectura și creativitatea.

În condiții excepționale, activitățile programate pentru ediția din acest an a Bibliotecii de Vacanță s-au desfășurat cu un număr limitat de participanți, aceștia fiind împărțiți în trei grupe de lucru, organizatorii respectând procedurile și măsurile de prevenție stabilite de actele normative în vigoare.

Atelierele de lectură și creație, proiecția de film, activități găzduite de grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș au fost plănuite cu scopul stimulării curiozității și creativității participanților, în încercarea de a oferi o alternativă pentru petrecerea zilelor de vacanță. Astfel, cărțile din colecția Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș i-au purtat pe participanți prin magia poveștilor, hârtiile colorate și formele de plastic au prins forma unor greenarium-uri, iar planșele de carton, pudrate cu praf magic, s-au transformat în rame fotografice.

Vineri, 31 iulie 2019, grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș a înregistrat o ultimă filă a ediției din acest an a Bibliotecii de Vacanță, prin premierea participanților de către primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor. Toți copiii au primit diplome de participare, dulciuri și cadouri surpriză, care să le amintească de această ediție specială a Bibliotecii de Vacanță.

Cea de-a IV-a ediție a Bibliotecii de Vacanță a fost organizată de Primăria Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un nou magazin Penny Market, se va deschide într-un oraș de munte, din județul Alba: A fost solicitat avizul de mediu din partea APM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un nou magazin Penny Market, se va deschide într-un oraș de munte, din județul Alba: A fost solicitat avizul de mediu din partea APM Alba Noul magazin Penny Market care se va deschide în munții Apuseni, în orașul Abrud, județul Alba este tot mai aproape de realizare. APM Alba a primit solicitarea pemtru emiterea acordului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea