Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | Bărbat din Alba, DECEDAT pe Transalpina: Ar fi dispărut de câteva zile și a fost găsit mort în maşina făcută praf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Alba, DECEDAT pe Transalpina: Ar fi dispărut de câteva zile și a fost găsit mort în maşina făcută praf

Un bărbat din Alba ar fi DECEDAT pe Transalpina. Acesta ar fi dispărut de câteva zile și a fost găsit mort sâmbătă în maşina făcută praf în zona Pasul Urdele-Cărbunele.

Dispărut de câteva zile de acasă, un bărbat din Alba a fost găsit fără viaţă într-o maşină căzută pe Transalpina, în zona Pasul Urdele, scrie observatornews.ro.

Potrivit IPJ Gorj, la data de 30 august 2024, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județan Vâlcea a fost sesizat de către dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județan Alba cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din localitatea Vințu de Jos, județul Alba, are intenția de a se sinucide, în zona Transalpina.

Salvamontiştii gorjeni sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic decât să constate decesul omului.

”Acțiune în derulare a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru recuperarea trupului unei persoane cazuta cu un autovehicul cca 200 de metri în abrupt din zona Pasul Urdele-Cărbunele.

Au intervenit salvamontiștii aflați în serviciul de tura operativa din Baza Salvamont Ranca, cu doua ambulante Salvamont, dar , din păcate, ajunși la fata locului au constatat ca victima era decedata de mai multe ore , cu siguranță din timpul nopții, și avea traumatisme foarte mari , incompatibile cu viata.

După efectuarea cercetărilor de către Politie, salvamontiștii vor recupera trupul victimei și îl vor transporta pana în locul de unde poate fi preluat de IML”, au anunțat salvatorii pe pagina Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont.

Din primele cercetări, accidentul ar fi avut loc noaptea trecută, iar anchetatorii cred că nu este vorba de un accident nefericit, ci de sinucidere. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio. Un turist a fost cel care a zărit autoturismul făcut praf şi a sunat imediat la 112, mai notează site-ul de știri.

Foto: Facebook Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | În nouă gospodării izolate din Apuseni s-a aprins lumina: Pe case au fost montate panouri fotovolatice, iar oamenii se pot bucura de condiții decente

Ziarul Unirea

Publicat

în

În nouă gospodării izolate din Apuseni s-a aprins lumina: Pe case au fost montate panouri fotovolatice, iar oamenii se pot bucura de condiții decente În nouă gospodării izolate din Apuseni, sâmbătă, 31 august 2024, s-a aprins la propriu becul. Pe cele 9 case au fost montate panouri fotovoltaice, iar oamenii se pot bucura acum de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea