Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: Banchetul absolvenţilor promoţiei 2013 a Colegiului Naţional „HCC” din Alba Iulia. Vezi unde şi cum s-au distrat

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri a sunat clopoţelul pentru ultima dată pentru elevii claselor a XII-a. Şi tot vineri absolvenţii promoţiei 2013 a Colegiului Naţional „Horea Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia  şi-au luat rămas bun de la profesorii şi colegii lor la Banchetul de sfârşit de an, ce a avut loc la Reastaurantul Mercur Select.

 Este bine ştiut faptul că sfârşitul anilor de liceu este un moment unic, care rămâne mereu atât în mintea elevilor cât şi a profesorilor. Şi cum şi banchetul este tot unic în viaţa absolvenţilor, bineînţeles atât fetele cât şi băieţii au avut grijă să strălucească în ţinute cât mai elegante şi extravagante la petrecerea de vineri seara. Cu toate că emoţiile mari de-abia de acum înainte încep deoarece urmează examenul de Bacalaureat, ce va avea loc începând cu data de 10 iunie, elevii, cel puţin în aceste momente, au uitat cu totul de stresul examenelor şi s-au distrat la maxim alături de colegii şi profesorii lor.

 Ziarul Unirea vă urează de pe acum multă, multă baftă la BAC şi mult succes la admiterea în învăţământul superior, unde suntem siguri că toţi vă doriţi să ajungeţi! Fie ca toţi să vă îndepliniţi visul şi să ajungeţi să aveţi parte de o carieră de succes!!

Mai multe poze de la Banchet găsiţi pe pagina de Facebook a Zairului Unirea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea