Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO| Ana Bimbea din Alba Iulia sărbătorită la 101 de ani cu tort, flori și o diplomă de onoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO| Ana Bimbea din Alba Iulia sărbătorită la 101 de ani cu tort, flori și o diplomă de onoare

Ana Bimbea, o femeie din Alba Iulia a fost sărbătorită de autorități la împlinirea vârstei de 101 ani. Femeia a fost vizitată de primarul Gabriel Pleșa, cu flori, tort și o diplomă de onoare.

„Astăzi i-am făcut o vizită specială doamnei Ana Bimbea, care a aniversat venerabila vârstă de 101 ani! Doamna Bimbea a copilărit în Municipiul Alba Iulia, într-o familie cu 7 copii, domnia sa fiind unica supraviețuitoare dintre membri familiei sale.

Ea a renunțat, după căsătorie, la locul de muncă de la Tipografia Alba Iulia, pentru a se ocupa de familie și de creșterea fiului său, precum și de îngrijirea unor membri ai familiei sale. Am găsit-o pe doamna Ana veselă și binedispusă, la fel ca anul trecut, când, la aniversarea unui secol de viață, i-am fost alături.

Doamna Ana Bimbea are tot respectul și admirația noastră, fiind un exemplu de dăruire și preocupare pentru semeni și familie. Împreună cu doamna Director Adela Cristescu i-am făcut un cadou dulce și un buchet de flori, simboluri ale prețuirii noastre! Alături de noi a fost și domnul Nicolae Panduru, Președintele Asociației Naționale a Veteranilor de Război Alba, care i-a oferit o Diplomă de Onoare. La mulți ani și multă sănătate!”, a transmis primarul Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Înaltpreasfințitul Irineu, slujbă arhierească în ziua pomenirii Sfintei Cuvioase Parascheva: „Să-i urmăm exemplul”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Înaltpreasfințitul Irineu, slujbă arhierească în ziua pomenirii Sfintei Cuvioase Parascheva: „Să-i urmăm exemplul” Luni, 14 octombrie a.c., în ziua pomenirii Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a fost prezent la Mănăstirea Subpiatră, protopopiatul Câmpeni. Citește și: Sfânta Parascheva, sărbătorită de credincioși pe 14 octombrie: Ocrotitoarea celor aflați în nevoi şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea