Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Alexia Marcu, MÂNDRIA Colegiului „Avram Iancu” Câmpeni: UNICA medie de ZECE curat din județ la Bacalaureat 2024

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO| Alexia Marcu, MÂNDRIA Colegiului „Avram Iancu” Câmpeni: UNICA medie de ZECE curat din județ la Bacalaureat 2024

Alexia Marcu este singura elevă din județul Alba care a obținut nota maximă la Bacalaureat anul acesta.

Citește și: REZULTATE Bacalaureat 2024: S-au afișat NOTELE INIȚIALE, înainte de contestații, pe edu.ro

Alexia Marcu este absolventă a Colegiului „Avram Iancu” din Câmpeni, un oraș din Munții Apuseni, fiind singura elevă din județul Alba care a obținut nota 10 la Bacalaureat. Eleva a fost îndrumată de Filip Anda, care i-a fost dirigintă.

„Sunt din localitatea Câmpeni. Aici m-am născut și tot aici am crescut. Am absolvit profilul de Științe ale Naturii de la Colegiul Național ,,Avram Iancu” din Câmpeni.

Consider că pregătirea pentru bac a fost un efort constant. Nu pot spune că mi-am alocat foarte mult timp pentru Bacalaureat. Admiterea a fost tot timpul pe primul loc. Pregătirea mea de acasă a constat în câteva ore de exerciții și repetat în fiecare zi, însă cea mai mare parte a pregătirii cred că am desfășurat-o la școală.

Subiectele de anul acesta nu mi s-au părut dificile. În ultimii patru ani am primit toată pregătirea necesară pentru a le putea aborda și rezolva cu ușurință, fapt pentru care le mulțumesc domnilor profesori îndrumători.
Planurile de viitor se rezumă momentan la a fi admisă la facultate și de a încerca, de sigur, să fiu întotdeauna cea mai bună versiune a mea. Munca nu se încheie niciodată.

Facultatea pe care vreau să o urmez este cea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca” a declarat eleva pentru ziarulunirea.ro

Eleva s-a pregătit în toți cei patru ani de liceu și întotdeauna a avut cea mai mare medie din clasa sa, fiind de părere că examenul de Bacalaureat a fost destul de accesibil.

Citește și: FOTO| Toda Emanuela, MÂNDRIA Colegiului „Avram Iancu” Câmpeni: UNICA medie de ZECE curat din județ la Bacalaureat 2023

Ne amintim că în anul 2023, singura media de 10 din județ a fost obținută tot de o eleva a Colegiului Național „Avram Iancu” din Câmpeni, Emanuela Toda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ZERO promovați la examenul de Bacalaureat 2024 la un liceu din Alba: Care este unitatea școlară care a reușit „performanța”

Bera Larisa

Publicat

în

ZERO promovați la examenul de Bacalaureat 2024 la un liceu din Alba: Care este unitatea școlară care a reușit „performanța” Situația nu este roz pentru Liceul Tehnologic din Ocna Mureș, unde nici un elev nu a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat anul acesta. Citește și: REZULTATE Bacalaureat 2024: S-au afișat NOTELE INIȚIALE, înainte de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea