Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier MORTAL între Cistei și Crăciunel – Coliziune între un TIR și un Fiat Punto

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

accident mihalt002Un accident rutier grav, s-a produs luni dimineața, pe DN 14B, între localităție Cistei și Crăciunel.

Potrivit IPJ Alba, este vorba de o coliziune între un TIR și un autoturism Fiat Punto. În urma impactului o persoană a murit iar alta este încarcerată. La locul evenimentului rutier a intervenit Garda ISU Blaj.

UPDATE: Din informațiile de la locul accidentului rezultă că în urma accidentului au decedat doi bărbați (șoferul și un pasager de pe bancheta din spate a autoturismului), cu vârste de 53 și 52 de ani, ambii din Bucerdea Grânoasă, o femeie, tot din Fiat-ul Punto, a fost transportată de urgență la spital prezentând traumatism toracic și traumatism de stern, iar o altă victimă prezintă dureri la nivelul coloanei lombare.

Se pare că șoferul autoturismului, G.G., de 53 de ani, din Bucerdea Grânoasă, a intrat pe contrasens unde a fost lovit de TIR-ul care se deplasa regulamentar, condus de un bărbat de 40 de ani, din Alba Iulia. Șoferul Fiat-ului a murit pe loc iar S.I.A – un bărbat de 56 de ani, tot din Bucerdea Grânoasă, a decedat ulterior, la locul accidentului, în urma leziunilor grave suferite.

FOTO/VIDEO: Dragoș SUCIU

[nggallery id=2355]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea