Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Accident rutier în Alba Iulia: O femeie a fost rănită după o coliziune între două autovehicule, pe Calea Moților

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

accident alba iulia omv09Două autoturisme au fost implicate, vineri seara, într-un accident rutier produs pe Calea Moților din Alba Iulia.

Potrivit polițiștilor, în urma coliziunii o femeie a fost rănită. Ea a primit primele îngrijiri medicale pe loc, după care a fost transportată de urgență la spital.

UPDATE 1: Din primele informații de la fața locului rezultă că impactul s-a produs în apropierea Serviciului de Ambulanță, între un autoturism Seat și o autoutilitară Renault (ambele cu numere de Alba), după ce Seat-ul a pătruns pe contrasens.

UPDATE 2: În urma cercetărilor s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este T.A.I., în vârstă de 25 de ani, din Alba Iulia, care conducea sutoturismul marca Seat. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat pe contrasens unde a lovit autoutilitara condusă regulamentar de D.I., în vârstă de 52 de ani, din Alba Iulia. În urma impactului, D.M., o femeie în vârstă de 40 de ani, pasageră în Renault, a fos rănită ușor la gamba dreaptă. La testarea șoferilor cu etilotestul s-a stabilit că tânărul care conducea Seat-ul era sub influența alcoolului, aparatul relevând o valoare de 0,48 mg/l. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Alba pentru recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă.

FOTO: Alexandra MATEŞ

[nggallery id=2849]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A 10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A 10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. La fața locului intervin pompierii pentru stingerea flăcărilor. UPDATE: S-a reluat circulația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea