Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| 1 Iunie, Ziua Copilului, sărbătorită la Cugir: Expoziție cu fotografiile baloanelor decorate de cei mici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micii trecători de pe bulevardul pietonal ,,Alexandru Sahia” din Cugir au fost întâmpinați de ziua lor cu baloane multicolore. Copiii și-au putut picta, desena sau scrie mesajul pe balon, pentru a participa la ,,marea baloniadă”, o expoziție on-line cu fotografiile baloanelor decorate pentru această zi specială din an.

Totodată, printr-un parteneriat cu mai multe asociații din localitate, copiii s-au putut înscrie în proiectul ,,Să vedem altfel orașul”, un proiect menit să prezinte Cugirul în ochii celor mai mici locuitori ai săi. Alături de asociațiile partenere, Asociația Ecologică și de turism ,,Năsâpiște”, Asociația ,,Ține de Tine” și Asociația ,,Rom&Gal” cei mici și-au propus să ajungă în punctele de belvedere cele mai frumoase ale orașului, începând cu Turnul de apă, dealul Cetate, Piatra Pleșii, Țara vântului, Poiana cu goruni sau dealul Chiciora și chiar vârful Bucuru, pentru cei mai experimentați.. Membrii asociațiilor enumerate le vor vorbi celor mici despre oraș și cele mai frumoase puncte de interes local, despre natură și mișcarea în aer liber, pentru ca ei să cunoască cât mai bine locul în care trăiesc.

Citește și: MESAJE frumoase, FELICITĂRI și URĂRI de La mulți ani pentru copii de ziua copilului din partea părinților, bunicilorMesaje de 1 iunie

O acțiune care din motive de vreme nefavorabilă a fost, după cum am aflat, amânată pentru sfârșitul de săptămână.

Toate activitățile programate s-au desfășurat și urmau să se desfășoare cu respectarea normelor de protecție pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul coronavirus.

Organizatorul evenimentului, Centrul Cultural Cugir prin director Diane Dobrean a ținut să le ureze celor mai mici locuitori ai orașului, ,,La mulți ani, zâmbete largi și multă bucurie”
Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea