Rămâi conectat

Ştirea zilei

Fostul PDL-ist, Silviu Bian, care execută 6 ani pentru corupție, a formulat cerere de liberare condiționată

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Silviu Bian, care execută 6 ani pentru corupție, a formulat cerere de liberare condiționată

Silviu Bian, fost președinte al ANOFM și unul dintre liderii ex-PDL Alba, condamnat la 6 ani de închisoare pentru fapte de corupție, vrea să fie eliberat. Închis în Penitenciarul de la Bârcea Mare, din Hunedoara, Bian a formulat cerere de liberare condiționată la Judecătoria Deva. Primul termen a fost în 16 august însă procesul s-a amânat până pe 29 august.

Citește și: Al cui este Silviu Bian?

Până la acea dată la dosar trebuie depusă o copie după sentința primită. Bian a executat 3 ani și 4 luni din cei 6 ani primiți. Silviu Bian a fost condamnat definitiv în aprilie 2014 la 6 ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupție.

Citește și: Silviu Bian, fostul șef al ANOFM, condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare pentru corupție

Potrivit procurorilor DNA, în perioada decembrie 2010 – octombrie 2011, Silviu Bian, în calitate de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă şi al Consiliului de administraţie din cadrul ANOFM, ar fi primit peste 270.000 de euro de la opt angajaţi, în cadrul a două proiecte destinate dezvoltării resurselor umane, finanţate din fonduri europene, pentru a vira 25 la sută din costul acestora, reprezentând cofinanţarea din fonduri proprii, alocate din bugetul asigurărilor pentru şomaj.

Citește și: Silviu Bian – de la „ciupeală” în Piaţa Aiud, la şpagă de peste 40.000 euro via ANOFM


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română după ce au obținut Premiul I la faza județeană a concursului. Alte două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea